Modni nasvet


Denim obleka je popolna za modno poletje

Denim še nikoli ni bil v trendu kot je to letošnjo pomlad in poletje! In denim obleka je ena izmed top kosov te modne sezone. Preverite zakaj!

Dober tek!

Ta objava se ne nanaša na kulinariko, ampak na tek. Dnevi so vse daljši, toplejši in mi jih vedno raje preživljamo zunaj, na prostem, v naravi, ki je odlična tudi, da naše telo prebudimo iz zimskega spanca.

Naredi sam, iz male črne oblekice v obleko s perlicami

Ne Maja z biseri, ampak obleka z biseri. Ta 'naredi sam' objava je izredno enostavna, saj za njo potrebujemo samo črno obleko, velike bisere ter sukanec in šivanko. Vas zanima, kako iz enostavne male črne obleke, naredite posebno z biseri, ki so še vedno zelo v trendu?

Maturantka naj bo!

Maturantski ples je vsekakor izmed najpomembnejših dogodkov v tvojem življenju. In za ta posebni dan si zaslužiš, da v maturantski obleki izgledaš popolno. Pri tem ti na pomoč priskoči tudi Veleblagovnica Nama.

10 neprecenljivih modnih nasvetov, ki te bodo iz fanta naredili v moškega

Tvoja podoba ima velik vpliv na to, kako te gleda okolica in oblačila so velik del tvoje podobe. Zato je ti ponujam 10 modnih nasvetov, ki ti bodo olajšali pri novih nakupih in bodo povzignili tvojo staro-novo podobo.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.