Must have v kovčku
7 Avg 2015

Must have v kovčku

Must have v kovčku

Sezona, ki smo jo vsi čakali, je končno tu – čas načrtovanja dopusta in štetja dnevov do lenarjenja na plaži. A pred brezskrbnim oddihom nas vedno čaka enaka dilema – kaj vzeti s seboj na dopust? Za vas sem pripravila kratek seznam modnih kosov in potrebščin za dobro počutje, ki pa so v Veleblagovnici Nama zaradi poletnih popustov zdaj še po bolj ugodnih cenah.

BIKINI

Kopalke kot obvezna oprema poletja seveda ne smejo manjkati v vašem kovčku. Izberite takšne, v katerih se dobro počutite in laskajo vaši postavi.   

JAPONKE

Najbolj nepogrešljiva obutev poletja so zagotovo japonke, ki jih res lahko nosimo skozi cel dan. Izberite dovolj udobne in predvsem malce bolj kakovostne, takšne, ki vam ne bodo prvi dan razpadle na plaži.

TORBA ZA NA PLAŽO

Poleti je dobra in dovolj velika torba za na plažo celo bolj pomembna od navadne in vsakodnevne torbice, zato je pomembno, da izberete lepo in predvsem vsestransko torbo, ki ima znotraj nekaj manjših predalov, v katere lahko pospravite denarnico in kakšne drobnarije kot je nakit in pa vedno nepogrešljiv telefon. Seveda pa v njej ne sme manjkati velika in mehka brisača ter dobra knjiga.

ZAŠČITA PRED SONCEM

Ne morem dovolj poudariti, kako pomembna je ustrezna zaščita pred soncem. Ta pride v dveh oblikah – mehanski, kar pomeni, da si telo v najbolj kritičnih urah dneva zakrijemo z lahkotnimi oblačili, si na glavo poveznemo klobuček in imamo kakovostna sončna očala, seveda pa je pomembna tudi zaščita v obliki sončnih krem in losijonov za po sončenju, ki pomirijo ziritirano kožo ter podaljšujejo zagorelost.

LEŽALKA ZA PLAŽO

Da boste udobno in modno ležali – izberite razigrano in barvito ležalko, ki jo boste videli že od daleč.

POPOLNA POLETNA OBLEKA

Ni pomembno, ali je midi, mini ali maxi, pomembno je, da se v njej dobro počutite in da dovoljuje veliko različnih kombinacij, tako da jo boste lahko nosili od jutra za na plažo, pa do večera, ko boste odšli po mestu na sprehod.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu