Modna rešiteljica - mala črna obleka
1 Sep 2015

Modna rešiteljica - mala črna obleka

Tempo življenja je čedalje hitrejši in včasih se sprašujemo, kako zmoremo stisniti tako veliko opravil v le en dan. Nama vam ponuja nekaj trikov, kako še bolj prihraniti na času in vam svetuje, kako se obleka, primerna za poslovni svet, hitro spremeni v zapeljiv stajling.

Modna rešiteljica - mala črna obleka

Tempo življenja je čedalje hitrejši in včasih se sprašujemo, kako zmoremo stisniti tako veliko opravil v le en dan. Veleblagovnica Nama vam ponuja nekaj trikov, kako še bolj prihraniti na času in vam svetuje, kako se obleka, primerna za poslovni svet, hitro spremeni v zapeljiv stajling.

Prvo pravilo je, da izberete malo črno obleko, saj z njo ne morete zgrešiti. Namesto, da se odločite za klasično obleko brez posebnosti, izberite takšno z zanimivim detajlom kot so na primer reliefni dodatki in takšno, ki bo poudarila vašo postavo.

Poslovni videz ustvarite s klasičnim črnim suknjičem, veliko torbo in diskretnim nakitom. Za dodatke smo izbrali modro barvo, ki malce popestri celotni videz.

Za večerno druženje pa zamenjajte torbico za manjšo in bolj večerno, slecite klasični suknjič in raje oblecite modno usnjeno jakno. Ne pozabite na nakit!

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Milady Torbica 102,00 €
102,00 € Podeli
A-Zone Ogrlica 34,95 €
34,95 € Podeli
G-Star RAW Jakna 199,95 €
199,95 € Podeli