Kako nositi živalski vzorec
10 Sep 2018

Kako nositi živalski vzorec

Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najmočnejših, zato smo ga dali pod modni drobnogled in preverili, kako ga lahko nosimo na številne različne načine.

Med modnimi trendi za jesen bo živalski vzorec eden najmočnejših, zato smo ga dali pod modni drobnogled in preverili, kako ga lahko nosimo na številne različne načine.

Za jesen bo vsaka fašionistka imela vsaj en kos z živalskim vzorcem v svoji omari. Trendi so polni raznovrstnih živalskih vzorcev, večjo veljavo pa bosta dobila predvsem leopardji in kačji. Nove kolekcije so tako obogatene z razkošnim izbororm in številnimi različicami, kjer pa vzorec ni srečal le vrhnjih oblačil in torbic ter modnih dodatkov, temveč tudi čevlje.

Od drznih kombinacij, kjer živalski potisk igra glavno vlogo, do subtilnih kombinacij, kjer živalski potisk deluje kot eksotična osvežitev – modne navdušenke enostavno vedo, kako živalski vzorec vključiti v svojo garderobo.

Drznite si in se odločite za jesenski plašč v živalskem vzorcu, ki bo v trenutku povzdignil vašo modno podobo. Drzen plašč bo v trenutku povzdignil vašo podobo. Lahko ga kombinirate na enobarvne kose kot je črn kombinezon, sproščene stajlinge s kavbojkami, ali pa si dovolite več in kombinirate različne vzorce.

Čudovita za jesenske kombinacije bodo tudi krila v živalskem vzorcu, ki jih bomo kombinirali na pletene puloverje za bolj spreoščene stajlinge ali pa bele srajce za bolj šik modne trenutke.

Živalski vzorec se odlično obnese tudi kot modni dodatek v obliki para novih čevljev ali pa sončnih očal.

K živalskim vzorcem kot sta leopardji ali kačji, ki bosta tudi najbolj priljubljena, se lepo kombinirajo nevtralni toni kot so bež, kamelja, siva in rjava barva. Tako živalski vzorec ne bo deloval ceneno, ampak zelo šik. To jesen si dovolite biti drugačni!

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
G-Star RAW Hlače Bronson 99,95 €
99,95 € Podeli
Esprit Bolero 69,99 €
69,99 € Podeli
Esprit Hlače 59,99 €
59,99 € Podeli
Comma Blazer 139,99 €
139,99 € Podeli
Comma Krilo 99,99 €
99,99 € Podeli