Kaj obleči v prazničnem decembru
9 Dec 2019

Kaj obleči v prazničnem decembru

Prazničen december je popoln za malce igranja pri modnih stajlingih. Konec koncev je to mesec zabav, druženj, številnih povabil, ki zahtevajo praznične stajlinge. Za vas sem sestavila moj seznam materialov, stilov in trendov, v katerih biste zablesteli ob koncu leta!

Prazničen december je popoln za malce igranja pri modnih stajlingih. Konec koncev je to mesec zabav, druženj, številnih povabil, ki zahtevajo ali pa pričakujejo praznične stajlinge. Za vas sem sestavila moj seznam materialov, stilov in trendov, v katerih boste zablesteli ob koncu leta!

RDEČA BARVA

Brez praznične rdeče zame ni decembrskih druženj. Rdečo barvo rada vkomponiram v svoje stajlinge pri oblačilih, modnih dodatkih, ali pa samo kot rdečo šminko, ki popestri stajling z na primer malo črno oblekico.

ČIPKA/PROSOJNOST

Za bolj večerna druženja predlagam čipko ali kakšen prosojen detajl, lahko je bodi, top, ali celo detajl na obleki. Osebno imam čipko izjemno rada, popestri malo črno obleko in se na črni barvi tudi najlepše izrazi.

BLEŠČICE

 

Bleščice so 'must have' decembrskega časa. Lahko so posute na vaših oblekah kot cekinčki, ali pa se bolj sramežljivo svetijo kot mini bleščice, ki samo malce pomežiknejo sem ter tja.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu