Jesenska pokrivala
6 Nov 2019

Jesenska pokrivala

Ne vem, kakšno magično moč imajo pokrivala, ampak sigurno jo imajo. Fedora klobuk vsak stajling naredi malce bolj trendovski in kulski, širokokraki klobuk ali celo lepši slamnik takoj naredi outfit bolj damski, bejzbolska kapica se mi zdi, da vsakič pod sabo skriva zvezdnika, ob baretki pa takoj pomislim na francoski šikn kljub temu, da imajo take ‘supermoči’, se mi zdi, da se pokrival kar malce bojimo, ker takoj nekako povzdignejo naš videz. Imam prav?

Ne vem, kakšno magično moč imajo pokrivala, ampak sigurno jo imajo. Fedora klobuk vsak stajling naredi malce bolj trendovski in kulski, širokokraki klobuk ali celo lepši slamnik takoj naredi outfit bolj damski, bejzbolska kapica se mi zdi, da vsakič pod sabo skriva zvezdnika, ob baretki pa takoj pomislim na francoski šikn kljub temu, da imajo take ‘supermoči’, se mi zdi, da se pokrival kar malce bojimo, ker takoj nekako povzdignejo naš videz. Imam prav?

Tudi sama se velikokrat zalotim, da imam na izbiro pokrivalo, ampak se zanj ne odločim, ker ima res moč, da povzdigne moj stajling in se mi zdi, da izgledam kar nekako preveč stilirana.

A vseeno vsakič, ko si nadenem klobuček ali baretko, se v njej počutim bolj sproščeno in zato lahko rečem, da so mi letošnjo jesen pokrivala prav zlezla pod kožo. Ko enkrat izgubiš strah pred pokrivali, ne greš več nazaj.

Letos so baretke tiste, ki so zelo priljubljene v modnem svetu, prišle so iz omar naših babic in z njimi ustvarimo čudovit pariški šik. 

Lepo se kombinirajo na različne materiale, usnje, čipko, tudi na ostale pletenine.

Baretka je za letos prav gotovo prava izbira pokrivala, je izredno v trendu in se lepo kombinira na različne stile, ki jih naredi malce bolj prefinjene in šik.

V Naminem 1. nadstropju imate širok nabor baretk za vsak okus in barvo, mene je letos najbolj prepričala siva, ki jo lahko kombiniram in nosim na številne različne stajinge.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu