Denim obleka je popolna za modno poletje
13 Jun 2018

Denim obleka je popolna za modno poletje

Denim še nikoli ni bil v trendu kot je to letošnjo pomlad in poletje! In denim obleka je ena izmed top kosov te modne sezone. Preverite zakaj!

Denim še nikoli ni bil v trendu kot je to letošnjo pomlad in poletje! In denim obleka je ena izmed top kosov te modne sezone. Preverite zakaj!

Denim je večen, nosimo ga lahko vsako sezono in z njim res ne zgrešimo. Spreminjajo se sicer kroji, barva, a pridih ostaja enak. A vseeno se zdi kot da je letos denim še posebno na udaru, priljubljene so tako imenovane 'denim na denim' kombinacije, o 'must have' denim jakni pa sem pisala na tej povezavi.

Povezava denima, tega zimzelenega trenda še nikoli ni manj izgledala 'kavbojsko' in tudi vsakdanje, ampak zelo 'in' ter posebno. Denim lahko danes kombinirate že na skoraj vse videze in stile, sedaj pa lahko povežete tudi enak denim s seboj, ali pa celo skupaj kombinirate svetle in temnejše kose. Lepi videzi bodo tudi z denim obleko ter jakno.

Letošnje poletje nas bo denim torej še posebno razveseljeval v obliki obleke iz lahkotnega denima, ki je odlična za najrazličnejše priložnosti.

V trendu bodo tako ohlapni in zelo sproščeni kroji, ki jih lahko kombinirate na najljubše in najbolj udobne poletne sandale za popoldanski sprehod po mestu.

obleka STEFANEL, 130 eur

Trendovsko bo delovala obleka s krilom a-linije, ki jo lahko kombinirate kot zelo sproščen kos, ali pa tudi eleganten in šik.

obleka G STAR, 149,95 eur

Skoraj poslovno pa lahko deluje tudi obleka iz temnega denima in gumbi na zapenjanje, ki jo lahko popestrite s kakšnim zanimivim modnim dodatkom kot je moden nahrbtnik ali barviti uhani.

obleka G STAR, 99,95 eur

Letošnje poletje torej ne prezrite tega kosa, ki ga boste zagotovo nosili še veliko modnih sezon! In lahko ga 'reciklirate' tudi v jesen ...

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Tom Tailor Obleka 69,99 €
69,99 € Podeli
G-Star RAW Obleka 3301 99,95 €
99,95 € Podeli
Stefanel Obleka 130,00 €
130,00 € Podeli