Cvetlični vzorec in kako ga nositi
10 Okt 2018

Cvetlični vzorec in kako ga nositi

Cvetlični vzorec bo letošnjo jesen zelo v trendu, zato sem ga izbrala kot pravo uverturo v jesen.

Cvetlični vzorec bo letošnjo jesen zelo v trendu, zato sem ga izbrala kot pravo uverturo v jesen.

Jesenske obleke se mi zdijo popolne za nekakšno otvoritev v t.i. čebulno oblačenje, v plastenje in tudi zato, ker se mi zdi, da z njimi še vedno ohranimo delček poletja. Poleti namreč naraje nosim obleke, oblekice in čeprav so mi zadnje čase tudi vse bolj pri srcu mini, me maksi vedno znova prevzamejo.

Maksi obleka je zame popoln jesenski kos, saj imamo lahko pod njo tople žabice, morda celo majico z dolgimi rokavi, hkrati pa še vedno izgleda lahkotno in ne preveč ‘jesensko’. Všeč mi je, da jo lahko kombiniram tako na superge, ki so še vedno ekstremno popularen in modni kos, na gležnarje, morda celo na kakšne celo še toplejše čevlje, na jakne iz denima, usnjene jakne  pa tudi plašče.

Dolgo maksi obleko lahko z nekaj pametnega kombiniranja nosimo še dolgo v jesen, hkrati pa z obleko vedno izgledaš takoj urejen, torej samo en kos naredi velik vtis.

Tudi letos je cvetlični vzorec dobil svoje pomembno mesto pri modnih trendih za jesen. Predstavile so ga mnoge blagovne znamke, zveneča modna imena kot so Gucci, Dolce&Gabbana, Valentino, Dior, Michael Kors in mnogi drugi. Od delikatnih rožic do velikih, mogočnih in drznih rož, cvetlični vzorec je popoln za začetek jeseni tudi zato, ker je tako enostaven za kombiniranje tako z drugimi potiski in vzorci kot tudi barvami.

Seveda pa popolna za jesen ni le cvetlična obleka, pač pa tudi elegantne in trendovske bluze in srajce, ki jih lahko kombiniramo s klasično krojenimi hlačami ali plisiranim enobarvnim krilom. Čudovite bodo tudi kombinacije s cvetličnim blazerjem in na primer parom kavbojk za bolj sproščene videze.

 

Foto: Marja Bizjak Ažman

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Garcia Bluza 49,99 €
49,99 € Podeli
Garcia Bluza 59,99 €
59,99 € Podeli
Garcia Pulover 59,99 €
59,99 € Podeli
Garcia Bluza 49,99 €
49,99 € Podeli
Morgan Blazer 79,00 €
79,00 € Podeli
Morgan Hlače 69,00 €
69,00 €48,30 € Podeli
Comma Obleka 99,99 €
99,99 € Podeli
Comma Obleka 139,99 €
139,99 € Podeli
Comma Majica 49,99 €
49,99 € Podeli
s.Oliver Bluza 39,99 €
39,99 € Podeli