Modni nasvet


Jesenska pokrivala

Ne vem, kakšno magično moč imajo pokrivala, ampak sigurno jo imajo. Fedora klobuk vsak stajling naredi malce bolj trendovski in kulski, širokokraki klobuk ali celo lepši slamnik takoj naredi outfit bolj damski, bejzbolska kapica se mi zdi, da vsakič pod sabo skriva zvezdnika, ob baretki pa takoj pomislim na francoski šikn ...

PLETENINE - izbor in kombinacije za različne priložnosti ter stile

Pletenine so v modnem svetu najpogosteje prve znanilke jeseni. Udobne, mehke, trendovske, pletenine so tudi letos zelo močne na modnem zemljevidu. Kako jih kombinirati na različne kombinacije in za različne priložnosti pa v naslednjih odstavkih.

TOP usnjeni kosi jeseni

Usnje je eden izmed bolj pogostih materialov, ki se nosijo jeseni. Lepo se kombinira s pleteninami, čipko, tudi bleščicami in nežnejšimi kosi kot so bluze in lahkotni topi.    

Najbolj popularen poletni nakit

Pozabite na 'statement' ogrlice, letos raje posezite po decentnih modelih iz srebra in zlata, ki jih krasijo obeski v obliki polmeseca, roga, v trendu bodo tudi medaljoni. Poleg teh so poleti nadvse trendi tudi ogrlice, ki jih krasijo biseri in školjke ter so na njih izpisane besede. Tovrstne ogrlice pridejo najlepše do izraza, ...

Poletni izbor modne obutve

Kakšni čevlji so modni za letošnje poletje in za kakšen stil je posamezen čevelj namenjen? Ponudba je pestra in resnično za vsak okus.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.