Modni nasvet


Kako nositi praznično obleko tudi v januarju

Bleščice so bile v zadnjem delu leta zelo v trendu, zato je velika verjetnost, da ste leto v enem izmed bleščečih kosov tudi končali. A bleščeča obsesija se ne rabi končati z novim letom, pač pa jo lahko izživljamo v novem letu. Pripravili smo mnogo bleščeče inspiracije, ki jo lahko nosimo tudi v dnevnih stajlingih. 

Kaj obleči v prazničnem decembru

Prazničen december je popoln za malce igranja pri modnih stajlingih. Konec koncev je to mesec zabav, druženj, številnih povabil, ki zahtevajo praznične stajlinge. Za vas sem sestavila moj seznam materialov, stilov in trendov, v katerih biste zablesteli ob koncu leta!

Jesenska pokrivala

Ne vem, kakšno magično moč imajo pokrivala, ampak sigurno jo imajo. Fedora klobuk vsak stajling naredi malce bolj trendovski in kulski, širokokraki klobuk ali celo lepši slamnik takoj naredi outfit bolj damski, bejzbolska kapica se mi zdi, da vsakič pod sabo skriva zvezdnika, ob baretki pa takoj pomislim na francoski šikn ...

PLETENINE - izbor in kombinacije za različne priložnosti ter stile

Pletenine so v modnem svetu najpogosteje prve znanilke jeseni. Udobne, mehke, trendovske, pletenine so tudi letos zelo močne na modnem zemljevidu. Kako jih kombinirati na različne kombinacije in za različne priložnosti pa v naslednjih odstavkih.

TOP usnjeni kosi jeseni

Usnje je eden izmed bolj pogostih materialov, ki se nosijo jeseni. Lepo se kombinira s pleteninami, čipko, tudi bleščicami in nežnejšimi kosi kot so bluze in lahkotni topi.    

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.