Uvertura v praznični lepotni videz
12 Nov 2019

Uvertura v praznični lepotni videz

Če iščete način, kako do malce bolj glamuroznega videza, je rešitev v rdeči šminki. Vaš videz bo takoj povzdignila, kar je popolno za prihajajoče praznične dni.

Če iščete način, kako do malce bolj glamuroznega videza, je rešitev v rdeči šminki. Vaš videz bo takoj povzdignila, kar je popolno za prihajajoče praznične dni.

Pravilo močnih šmink je, da kadar poudarimo ustnice, se pri očeh malce bolj vzdržimo in jih naličimo bolj minimalistnično, diskretno.

A v prihajajočem prezničnem času, se lahko z glamuroznim mejkap videzon malce bolj poigrate in upognete pravila.

Svetujem, da pred nanosom tekočega pudra nanesete primer, ki vašo kožo pripravi na nanos ličil. Če želite podaljšati obstojnost ličil na obrazu ali doseči mat učinek polti, uporabite puder v prahu, ki matira in fiksira.

Pomembno je, da tekoči puder izberete glede na tip kože (normalna, suha, mešana ali mastna koža) in na podlagi podtona kože (topel, hladen ali nevtralen). 

Nato na veke nanesite podlago ali bazo, ki preprečuje, da bi se senčilo nabiralo v gubo veke, zagotavlja
dolgo obstojnost senčil ter intenzivno barvo.
Na veko in v očesni pregib nanesite senčilo močnejše barve, sama sem izbrala zeleno barvo. Na veko dodatno nanesite še senčilo druge barve in ga s čopičem za zabrisovanje zasenčite. V notranji kotiček
očesa nanesite svetlo in bleščeče senčilo, ki bo vašim očem dodalo še nekaj leska in se bo praznično obarvalo.
Tik ob rastišču trepalnic na zgornji veki nanesite tekoče črtalo za oči, na trepalnice pa za večji volumen nanesite maskaro za volumen.
Na lica nanesite izbrano rdečilo za lica.
Ustnice obrobite s črtalom za ustnice in nato videz zaključite z vašo najljubšo šminko rdeče barve, ki je lahko bolj svetla, mešana z oranžnimi toni, ali pa temnejša, bordo

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu