Pustna maska Odreda odpisanih Harley Quinn
8 Feb 2018

Pustna maska Odreda odpisanih Harley Quinn

Lik Harley Quinn je znan lik iz stripov, Harley je Jockerjeva ljubezen in ima po mojem mnenju noro hud kostum in masko, zato sem jo za letošnji pust želela poustvariti.

Lik Harley Quinn je znan lik iz stripov, Harley je Jockerjeva ljubezen in ima po mojem mnenju noro hud kostum in masko, zato sem jo za letošnji pust želela poustvariti.

Celotni videz sem spet naredila s kozmetiko Bell Hypoallergenic, ki jo lahko kupite seveda tudi v Nami, dejansko sem imela vsa ta ličila doma, kar se mi zdi še najlažje. Edino kostum sem seveda kupila, lahko ga pa najdete tudi v svoji omari - kakšna belo-rdeča majčka in raztrgane kavbojke bodo čisto dober look za Harley.

Začnemo z očiščeno kožo, na katero sem dala bazo Bell Hypoallergenic za prekrivanje por. Zahvaljujoč funkciji zapolnjevanja, podlaga očitno prekrije vidnost por na obrazu. Lahkotna formula ne masti in obremenjuje kože. Bazo enakomerno nanesemo na obraz, kar ga optično zgladi, koži pa dalj časa pusti občutek navlaženosti. Več ur imamo občutek napete kože brez vidnih por in nepravilnosti. Baza po nanosu podaljša obstojnost naknadno nanešenih ličil in omogoča lažji nanos le teh.

Za podlago so mi služili Bell Hypoallergenic stiki. Uporabila sem 3 različne: puder v stiku, stik za senčenje obraza in kremno rdečilo za lica. Vse sem lepo zabrisala z velikim ovalnim čopičem, ki ga trenutno obožujem!

Na podočnjakih sem vseeno še uporabila osvetljevalni korektor za oči.

Podlago sem dobro zafiksirala z matirajočim fiksirnim pudrom. Izdelek vsebuje prosojno polnilo, ki da koži navidezni učinek zabrisanosti in s tem zmanjša vidnost rahlih gub in nepravilnosti. Puder je sestavljen iz mikroniziranega pudra v prahu, ki omogoča enostaven nanos. Navidezno zgladi kožo in jo naredi mehko na dotik. Vpije odvečni sebum in daje mat učinek brez videza maske.

Predno sem se lotila senčk na očeh, sem še poudarila obrvi s setom za oblikovanje obrvi in ovalnim čopičem.

Harley ima videz razmazanega mejkapa, kar sem želela ustvariti na očeh, ne pa ne ustnicah, da je maska še vedno glamurozna. Desno oko ima naličeno z rdečo senco, levo pa z modro. Ker rdeče sence nisem imela, sem si pomagala z Bell Hypoallergenic kremno šminko v odtenku 05. Zelo lepo se je nanesla in zasenčila. Nanesemo jo na zgornjo veko in zasenčimo z malce debelejšim čopičem, nato pa na majhen in ozek čopič nanesemo malce šminke in zasenčimo še spodnji del. Harley ima razmazan mejkap, zato senco povlečemo še na zunanji del lica, na lično kos, ki sem jo pred še malce osvetlila z osvetljevalcem Bell Hypoallergenic.

Za malce bolj smoky videz sem na zunanji del očesa (na zgornji in spodnji del) še nanesla malce črne sence.

Oči sem poudarila z maskaro za privihanje trepalnic. Intenzivno podaljša in priviha trepalnice ter poveča njihov volumen. Karnauba vosek, pantenol in arganovo olje ščitijo tudi najkrajše trepalnice. Posebno izbrana krtačka jih prečeše in preprečuje, da bi se zlepile.

Postopek ponovimo še na levi strani z modro senco. V TRIPLE senčilu za veke sem mešala turkizno in temno modro senco.

Oči sem še poudarila s tanko črto črnega črtala za oči v svinčniku.

Nato pa sem uporabila drugo črtalo – tekoče črtalo in z njim na desnem licu narisala črn srček in malce bolj spodaj napisala besedo ‘Rotten’.

Za zaključek videza uporabim isto kremno šminko kot sem jo za rdečo senco in z njo poudarim ustnice.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu