Lepota


Lepotna abeceda

Lepotna industrija se dandanes tako hitro razvija, da imajo tudi največji sledilci lepotnih trendov in celo lepotni strokovnjaki včasih težavo pri lepotnem besednjaku, saj inovacije ter novi lepotni tretmaji, postopki in produkti prihajajo na tržišče skoraj na dnevni bazi, s tem pa je seveda tudi več nepoznanih izrazov.

Nega rok poleti

Pozimi skoraj nikoli ne pozabimo na nego rok, na to nas opozori že sama zategnjena in suha koža na rokah, ki mi deluje veliko zelo plastično, zategnjeno in včasih tudi srbeče. A naše roke potrebujejo pravo nego tudi poleti, še posebno zaradi sonca in slane vode, ki kožo zelo izsušita.

Potopite se v čudoviti svet turkizne barve

Poleg naravnega videza, je poletje tudi pravi čas za eksperimentiranje z barvami. Turkizna je barva, ki je letos ne bo moč zgrešiti. Si upate?

Največja ženska nadloga poleg celulita – dlačice

Priznajte, kolikokrat ste si zaželele, da se vam ne bi bilo treba 'boriti' z nadležnimi dlačicami? Britje vsak drugi dan, neprijetna depilacija, voskanje ali permanentno, a zato zelo drago lasersko odstranjevanje dlak in dlačic so različne metode, s katerimi se oborožimo v boju proti dlačicam, ki kar ne nehajo rasti. Preverila sem ...

SONCE – ne le naš sovražnik

Ga ni boljšega občutka, ko se začnejo topli dnevi, ko sonček pokuka izza oblakov, veliko izmed nas takrat dobi občutek, da smo dobili novo pošiljko energije. Preverili smo, zakaj vse je sonce dobro in koristno.

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.