Lepota


Kako popolno nanesti rdečo šminko

Fatalna rdeča je trenutno zelo v trendu tako v modnem kot v lepotnem svetu. Rdeče ustnice kljub močni pigmentiranosti delujejo zelo sveže in pomladno, zato sem zadnje čase z njo kar malce obsedena. Ker je rdeča šminka včasih kar zahtevna za lep nanos na ustnicah, sem pripravila nekaj trikov, kako jo popolno nanesti.

Pustni mejkap tutorial SUGAR SKULL

Če še nimate ideje, kaj bi bili za pusta hrusta je tu zanimiva in kreativna ideja, imenovana SUGAR SKULL, ki me že nekaj časa navdušuje, tokrat pa sem se je lotila tudi sama. Da bi bil postopek še lažji, sem uporabila ličila za vsak dan, brez kakšnih past in krem za klovne in podobno.

Čas za detox!

Številne praznične večerje in zabave so za nami in čas je za popraznični detox. Ne samo zato, da izgubimo nekaj kilogramov, ne, tu je bolj pomembno splošno počutje, ki zna biti po praznikih ne ravno najboljše.

Praznično ličenje

Tokrat sem se osredotočila na rdečo barvo. Rdeča barva je večna klasika pri dekorativni kozmetiki. Barva, ki je primerna za več priložnosti in vedno izpade lepo, še posebno primerna pa je pri prazničnem videzu.

Jesenski lepotni videz

Jeseni in pozimi kot listje na drevesih odpadajo tudi barve. Vse manj smo drzni in vedno bolj se zavijamo v temne barve, še posebno črna, ki postane naša najboljša prijateljica. A jaz sem za barve tudi jeseni, zato sem za mesec november naredila jesenski lepotni videz, v katerem pa je osrednja barva zelena.  

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.