Oranžna šminka kot top lepotna izbira poletja!
8 Jun 2019

Oranžna šminka kot top lepotna izbira poletja!

Nikoli ni napačen čas za malce lepotnega eksperimentiranja pri novih odtenkih šminke. Ker je poletje končno prišlo tudi v naše konce, pa je oranžna barva tista, ki jo morate preizkusiti. Od močnih mandarinastih odtenkov pa do globljih, oranžno-rdečih, za vas razbijam različne podobe oranžne barve in vam razkrijem, katera je primerna za različne tipe kože. 

Nikoli ni napačen čas za malce lepotnega eksperimentiranja pri novih odtenkih šminke. Ker je poletje končno prišlo tudi v naše konce, pa je oranžna barva tista, ki jo morate preizkusiti. Od močnih mandarinastih odtenkov pa do globljih, oranžno-rdečih, za vas razbijam različne podobe oranžne barve in vam razkrijem, katera je primerna za različne tipe kože

Ko govorimo o oranžni barvi je mnogo opcij, od živahnih in drznih odtenkov, do mehkih in bolj zamolklih, če se lahko tako izrazim.


Ta tiste, ki ste temnejše polti, imam dobro novico, saj vam pristojijo tako zelo močni in svetli odtenki oranžne, pa tudi temnejše oranžne, s primesmi kožnih odtenkov


Ženske olivne polti bodo najbolje izgledale v vibrajočih različicah oranžne in divje, že skoraj električne oranžne


Za nežnejše, svetlejše polti bo barva pomarančne prava za vas, pa tudi odtenki s koralnimi in breskvnimi podtoni. Če se čutite bolj drznega razpoloženja, izberite mat zaključek šminke.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu
Dr. Hauschka Šminka 17 geum 4,1g 19,95 €
19,95 € Podeli
Bell Hypoallergenic kremna šminka št.12 5,89 €
5,89 €4,12 € Podeli
Bell Hypoallergenic kremna šminka št.03 5,89 €
5,89 €4,12 € Podeli
Bell Hypoallergenic kremna šminka št.04 5,89 €
5,89 €4,12 € Podeli