Naj se blešči!
9 Dec 2018

Naj se blešči!

Morda ste naslov pričakovali v povezavi z modo in decembrskimi modnimi trendi, a bleščice so zelo priljubljene za praznični lepotni videz. Zato - naj se blešči!

Morda ste naslov pričakovali v povezavi z modo in decembrskimi modnimi trendi, a bleščice so zelo priljubljene tudi za praznični lepotni videz. Zato - naj se blešči!

Pri bleščečem videzu lahko pretiravate, saj je praznično vzdušje in se blešči povsod, ampak tokrat sem svoj videz zasnovala tako, da se bleščijo le kotički v očeh, sicer pa gre za lep in precej enostaven lepotni videz, ki ga lahko nosimo od jutra do večera.

Za lepotni videz, ki traja od jutra do večera in ki vam bo zdržal toliko časa se je vredno potruditi od začetka do konca. Predvsem pri podlagi.

V zadnjem času sem odkrila baze, ki so ponavadi emulzije, kreme, spreji, ki pripravijo kožo na tekočo podlago in ostala ličila. Baza, ki jo nanesete pred ostalimi ličili, podaljša njihovo obstojnost in omogoča lahek nanos. Včasih ima lahko tudi rahle anti-ageing učinke, ali pa mat učinek na koži. Pomembno je, da izberete pravilno bazo za svojo kožo, meni najbolj ustrezajo spreji.

Svetlečo senčko, ali raje kaj osvetljevalec, ki sem ga uporabila tudi na ličnih kosteh sem nanesna na notranje kotičke očes in pod obrvmi, sicer pa sem si naredila mejkap v zemeljskih odtenkih, ki jih lahko kombiniramo na najrazličnejše modne videze in barvne kombinacije.

Šminko sem izbrala v mesnato-roznatem odtenku, ki je prav tako nevtralna in pristoji različnim videzom. Seveda bi se lahko odločila za praznično rdečo, ampak takšen videz sem tu že predstavila, tako da lahko za njim le malce pobrskate ;)

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu