Čudovit in enostaven jesenski mejkap
8 Nov 2018

Čudovit in enostaven jesenski mejkap

Kdo pravi, da je le pomlad romantična? Meni so jesen in lepi jesenski dnevi zelo romantični, zato sem se odločila, da ustvarim malce zasanjal jesenski videz in katerega sije toplina.

Kdo pravi, da je le pomlad romantična? Meni so in lepi jesenski dnevi zelo romantični, zato sem se odločila, da ustvarim malce zasanjal jesenski videz in katerega sije toplina.

In oči morajo biti polne topline, saj tako resnično pridejo do izraza. Zato sem jih poudarila z eno izmed najbolj tipičnih jesenskih barv in trenutno mojo najljubšo, kostanjevo rjavo barvo.

Ta barva je zelo topla in je popolna za malce igranja s čopiči.

Sicer pa je ta videz zelo enostaven. Podlago si naredimo kot običajno, jaz ponavadi puder kar izpustim in si na podočnjake in manjše nepravilnosti nanesel le korektor, ga dobro zabrišem, nato pa učvrstim s pudrom v kamnu ali prahu, ki matira. Potem si z bronzerjem poudarim obrazne poteze, nujno dodam še rdečilo za lička za malce zdrave barve ter osvetljevalec nad lični kosti in moja podlaga je s tem končana.

Ko rečem, da je videz enostaven, tako tudi mislim. Uporabila sem le eno senco v topli rjavi barvi in jo nanesla po celotni zgodnji veliki do kosti in malce tudi na spodnji del očesa. Senčko lepo zabrišemo in v kotičkih oči uporabimo še osvetljevalec.

Potem s črtalom za oči tesno od zgornjih trepalnicah potegnem črno črto, da celoten videz izgleda bolj zadimljeno in dodam veliko maskare za bolj dramatičen učinek.

Za piko na i vedno poskrbi šminka, zadnje čase se ne ločim od nude in mesnatih odtenkov.

Takšen videz mi deluje zelo romantično in zasanjano, zato je popoln za malce melanholične jesenske dni.

Avtorica:

Tjaša Kokalj

Manekenka, model, modna novinarka, blogerka, stilistka in voditeljica resničnostnega šova TOP4 s Tjašo Kokalj

Podeli s prijatelji:
Deli na Facebooku Deli na Twitterju Deli na Pinterestu