Zadnje objave

Lepota

Trendi pričeske za leto 2020

Novo leto, nova pričeska? Če začnemo s stavkom legendarne Coco Chanel: "Ženska, ki si ostriže lase, bo spremenila svoje življenje.”  Ste pripravljeni na to, kaj vam prinaša leto 2020?

Modni nasvet

BARVE POMLADI

Inštitut za barve Pantone je vodilne barve za pomlad 2020 označil kot prijazne in z njimi se lahko hitro poistovetimo, saj izražajo občutek lahkotnosti. Barvna paleta za letošnje leto namreč vnaša dediščino in tradicijo v povezavi s pisano mladostno posodobitvijo, ki ustvarja močne večbarvne kombinacije.

Stil meseca

'Date night' videz za valentinovo

Če ste ljubiteljica valentinovega, praznika zaljubljencev, če imate romantične načrte s svojo boljšo polovico in če morda iščete ideje za valentinov stajling, ste na pravem naslovu. V naslednjih odstavkih vam predstavljamo šik, trendovske in enostavne zaljubljene stajlinge!

Namin izbor

Prešita jakna in kako jo nositi

Vsekakor prava izbira za mrzle zimske dni in v zadnjih sezonah tudi modna izbira. Prešite jakne in plašči se namreč nosijo kot najbolj trendovski kos zime. Preverite kako!

Lepota

Kako doseči priljubljen 'no makeup' videz?

Morda se vam zdi nekoliko protislovno, da t.i. 'no makeup' videz dosežemo z ličili, ampak dejansko gre za velik trend, morda ne le več trend, toda pristop v lepotni industriji, ki izhaja iz lepotnih videzov manekenk, kadar niso na modni pisti ali na snemanju

Bodite vedno na tekočem

Prijavite se na e-novice in prvi boste izvedeli informacije o novostih, akcijah in dogodkih v Nami.

Namin styling

Oblecite se za 100€
Oblecite se za 150€
Oblecite se za 200€