Najbolj slavni natikači Birkenstock odslej tudi v Nami

V Namo so prišli najbolj slavni natikači, ki jih je v modnem svetu pred natanko 10 leti proslavila kraljica minimalizma Phoebe Philo. Do takrat ‘zgolj’ ortopedske natikače, ki jih pri Birkenstock izdelujejo že od leta 1774, je namreč poslala na modno pisto za blagovno znamko Celine in rodil se je modni fenomen, ki vse od tedaj tako poleti kot pozimi navdušuje modne vplivnice po vsem svetu.

Blagovna znamka Birkenstock ob sodelovanju z zvenečimi luksuznimi modnimi imeni skrbno neguje tradicijo izdelave, likovno dediščino (obliko natikačev) in vrhunsko kakovost, ki še vedno skrbijo predvsem za udobje stopal. Okolju prijazna lepila, ki jih od leta 1988 uporabljajo v proizvodnji, pa postavljajo nov standard okoljske ozaveščenosti po vsem svetu.

Natikači in sandale Birkenstock so na voljo tudi v premium različici, ki predstavlja njihove najbolj izpopolnjene in prefinjene sloge te obutve. Različice iz svetlečega usnja in z večjimi zaponkami v zlati barvi so na voljo tudi v Nami.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Natikači Birkenstock
140,00 €
Natikači Birkenstock
70,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Birkenstock
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno