Občutite moč seruma Blue Retinol iz Biotherma

Moč bioznanosti blagovne znamke Biotherm je dosegla novo raven zahvaljujoč nočnemu serumu Blue Retinol, novi generaciji izdelkov za nego kože, ki združuje regenerativno delovanje izvlečka Life Plankton s čistim retinolom – ki pogosto velja za zlati standard sestavin za nego kože. Rezultat je okrepljeno delovanje čistega retinola v veganski formuli. Klinično dokazano zmanjša gube pri 100 % žensk in izboljša kakovost kože, ki je videti bolj enotna in gladka.

Nočni serum Blue Retinol spoštuje temeljne vrednote znamke Biotherm: formula je veganska, 92 % biološko razgradljiva, bolj primerna za vodne organizme, embalaža pa je okolju prijaznejša s 25 % recikliranega stekla.

Life Plankton in Blue Retinol za večjo učinkovitost

Biotherm je sprostil vrhunske lastnosti retinola tako, da ga je združil z izvlečkom Life Planktona, izjemno učinkovito aktivno sestavino za nego kože, ki spodbuja prirojeno sposobnost samoregeneracije kože.

Čisti Retinol: zlati standard sestavin za nego kože

Čisti retinol je zlati standard med sestavinami za nego kože, ki je naravno prisoten tudi v zgornjih plasteh kože. Retinol pomaga normalizirati obnavljanje površinskih celic in ohranja gladko teksturo kože. Znan je tudi po svoji sposobnosti, da ščiti kožo pred prostimi radikali in izboljšuje enakomernost tena kože. Za izboljšanje obstoječih visokokakovostnih lastnosti retinola je Biotherm pri razvoju tega seruma uporabil njegovo najmočnejšo obliko: čisti retinol. Nočni serum Blue Retinol vsebuje 0,25 % čistega retinola. Podan odmerek optimizira hitrost keratinizacije kože, tako da jih čim prej nadomestijo nove celice na površini kože, njegovo varnost pa so potrdili dermatologi. Rezultat je prenovljena povrhnjica ter bolj sveža in gladka polt.

Kot najčistejši in najmočnejši retinoid v družini učinkovin za nego kože, pridobljenih iz vitamina A, lahko učinkovitost čistega retinola zmanjša izpostavljenost zraku in svetlobi. Zato je Biotherm razvil patentirano tehnologijo njegove stabilizacije za ustvarjanje čistega stabiliziranega retinola. Ta tehnološki napredek zagotavlja učinkovitost nočnega seruma Blue Retinol do zadnje kapljice.

Blue Retinol: dvakrat močnejši učinek

Biotherm je še povečal učinkovitost čistega stabiliziranega retinola tako, da ga je združil z izvlečkom Life Plankton. Mikroorganizem Life Plankton (latinsko ime Vitreoscilla Filiformis) je v samem jedru izdelkov Biotherm že od nastanka blagovne znamke Biotherm. Ker vsebuje 35 hranilnih snovi, ki jih najdemo tudi v koži, je Life Plankton biološko podoben koži. Takšna biološka afiniteta ali na kratko bio-afiniteta je biološka povezava, ki se nanaša na skupne biološke značilnosti in interakcijo med dvema živima bitjema. Zahvaljujoč temu Life Plankton podpira naravne funkcije regeneracije kože. Znanstveni testi, ki jih je izvedel Biotherm, so dokazali, da Life Plankton poveča učinkovitost čistega retinola na 7 beljakovinah, ki so pomembne za obnovo in kakovost kože. Zato se učinkovitost retinola podvoji. To je posledica biološke afinitete izvlečka Life Plankton.

Klinično dokazani rezultati: Zmanjšan videz gub pri 100% žensk. Kakovost kože je izboljšana, bolj enakomerna in gladka.
Klinično dokazano :

  • Glabelarne gube: -26,2 %
  • Gube okoli oči: -18,1 %
  • Gube pod očmi: -21,8 %
  • Gube na čelu: -21,9 %
  • Nazolabialne gube: -18,1 %

Vidni rezultati:

  • Gladkost: 94 %
  • Enotnost: 84 %
  • Sijaj: 88 %
  • Izboljšana tekstura kože: 76 %
  • Zožane pore: 78 %

Optimalna toleranca za kožo

Koža čez noč popravi poškodbe, ki nastanejo čez dan zaradi delovanja škodljivih vplivov. Če koža ni izpostavljena škodljivim vplivom okolja, lahko svojo energijo usmeri v regeneracijo z boljšo absorpcijo in izboljšano učinkovitostjo negovalnih izdelkov. Odsotnost dnevne svetlobe je še posebej pomembna za nočni serum Blue Retinol, ker lahko retinol povzroči občutljivost kože na sončno svetlobo. Čisti retinol je izjemno učinkovita sestavina in koža potrebuje nekaj časa, da se prilagodi na ta močan proces obnavljanja in glajenja svoje površine. Zato je treba nočni serum Blue Retinol uporabljati previdno že na začetku nanosa. Polovico odmerka seruma nanesite vsak drugi večer. Čeprav se na začetku lahko pojavi blaga rdečica, pekoč občutek in suha koža, je bil nočni serum z modrim retinolom preizkušen in dokazano ga koža dobro prenaša. Serum se hitro vpije, ima svilnato teksturo in ni masten.

Močan duo za zagotovljeno glajenje
Blue Retinol Serum + Blue Pro-retinol Multi Correct krema

Da bi še okrepili obnovitveno delovanje nočnega seruma Blue Retinol, je Biotherm razvil dnevno in nočno kremo Blue Pro-Retinol Multi-Correct. Tako kot naš novi vodilni izdelek tudi njegov zvesti spremljevalec temelji na bioznanosti in združuje regeneracijski izvleček Life Plankton s pro-retinolom, članom družine aktivnih sestavin retinoidov, ki jih je mogoče varno uporabljati ves dan, tudi na občutljivi koži. Krema Blue Pro-Retinol Multi-Correct dopolnjuje delovanje seruma za obnovo kože, močno vpliva na gube in izboljša teksturo kože.

Krema Blue Pro-Retinol Multi-Correct zaradi neustavljive pomirjujoče teksture ustvarja prijeten občutek na koži ves dan.


Naslovna fotografija: Biotherm
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno