Bili smo na modnem dogodku: Comma Step Up Talk

V sklopu jesensko-zimske kampanje “STEP UP FOR YOURSELF”, ki vzpodbuja ženske, naj si svoje življenje oblikujejo po svoje in jo lahko spremljamo tudi v Namini izložbi, so na Commi pripravili Step Up Talk. Okroglo mizo, na kateri so gostili tri močne, samozavestne, borbene ženske, ki so z obiskovalkami na dogodku, v živo delile svoje navdihuoče besede.

V čudovitem ambientu Catering Laba v Ljubljani, so bile v družbo moderatorke Mateje Car, na oder povabljene Tina Dobovšek, Sanja Macur in Nataša Briški.

Vsaka od govornic je z nami delila svojo zgodbo, izkušnje in vsaka od njih je popolnoma po svoje, bila v navdih 60 poslušalkam v dvorani. Med povabljenimi so bile Commine stranke, predstavnice medijev in vplivnice, ki so v popoldnevu, ki se je med prijetnim kramljanjem in mreženjem ob penini in šarmantnih prigrizkih Catering.laba, sprevrnil v pozen večer, občutile, kako v zelo različnih oblikah je lahko ženska moč.

Commina ženska je močna, borbena, samozavestna, ženska, ki se ne predaja, ženska, ki sledi svoji poti do cilja. Comma je posebna tako, kot je posebna vsaka ženska. In v tem duhu je bil poseben tudi prvi Commin Step Up Talk s sloganom kampanje Step Up For Yourself.


Naslovna fotografija: Sami Rahim

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno