Betty Barclay, ravnovesje trendov in klasike

Ne glede na to, ali iščete elegantno obleko za posebne večere, prijetna oblačila za udobne ure doma, klasično ali ženstveno bundo, suknjič ali jakno za kljubovanje vetru in hladnim temperaturam, blagovna znamka Betty Barclay je prava izbira. Njihove kolekcije odlikuje uravnoteženje najnovejših trendov in večne klasike.

Poleg izbranih krojev, ki pristajajo različnim ženskim postavam, veliko pozornosti namenjajo tudi barvam in vzorcem oblačil. Barve in vzorci nam namreč ne omogočajo le to, da elegantno sestavimo oblačilne kombinacije, oblačilom dajejo tudi značaj in poskrbijo, da se v njih počutimo dobro, močno, zapeljivo … Pri Betty Barclay so mnenja, da boste ne glede na to, ali izberete enega od njihovih trendnih barvnih odtenkov sezone, svetlo rožnato, toplo oranžno, sivo, bež ali temno modro barvo, vedno dosegli eleganten in moderen videz. Prav tako so poskrbeli tudi za pester nabor vzorcev, ki jih je vedno mogoče vključiti v trendne stajlinge. Obiščite ženski oddelek Name v 1. nadstropju in se prepričajte, da so Betty Barclay oblačila s cvetličnimi, živalskimi, batik, črtastimi in karo vzorci resnično vredna, da postanejo del vaše garderobe.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Dolga jopa Betty Barclay
139,99 €
Obleka Betty Barclay
139,99 €
Bunda Betty Barclay
439,00 €
Pulover Betty Barclay
99,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Betty Barclay
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno