Grefino med finalisti izbora Best Of Ljubljana Cafes, glasujte tudi vi

Vse ljubitelje naših sladkih dobrot z velikim veseljem obveščamo, da se je sladoledni bar Grefino uvrstil med finaliste izbora Best of Ljubljana.

To je že 12. izbor Best of Ljubljana Awards in je najbolj popularen neodvisni izbor z več kot 500.000 glasovi in milijoni obiskovalcev v zadnjih 12 letih.

Svoj glas za nas lahko oddate tudi vi.

ODDAJ SVOJ GLAS

Glasovanje je strnjeno od oktobra do decembra. Šest tednov zaporedoma bodo objavljene posamezne kategorije, za vsako pa bo odprto glasovanje le 14 dni. Kategorije v Ljubljani pa so razdeljene v šest skupin in od 27. oktobra, naslednjih 14 dni lahko glasujete za kategorijo Cafes, v kateri je Grefino eden od finalistov. Glasovanje se zaključi v 10. 11. 2022 do 23.59.

  1. Best of Ljubljana: Culture 2023
  2. Best of Ljubljana: Cafes 2023 od 27.10.
  3. Best of Ljubljana Restaurants 2023
  4. Best of Ljubljana: Experiences 2023
  5. Best of Ljubljana: Shopping 2023
  6. Best of Ljubljana: Nightlife 2023 O samem poteku izbora in nadaljnjih kategorij vas bomo obveščali prek družbenih medijev ter newsletterja.

Kmalu nas boste lahko prepoznali po posebni rdeči oznaki na vhodnih vratih, kar pomeni, da se je uresničila naša želja, da postanemo ena najbolj priljubljenih sladolednih točk v Ljubljani.

Podrobnosti o 12. izboru Best of Ljubljana Awards

ODDAJ SVOJ GLAS


Naslovna fotografija: Grefino

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno