Bela srajca ostaja najbolj priljubljeno oblačilo

V KOMBINACIJI S KRAJŠIM KVAČKANIM BREZROKAVNIKOM ALI PLETENIM TOPOM

Ta kombinacija bele srajce ali bluze velja za zelo sodobno in nadvse modno harmonijo, ki je nadomestila še do nedavnega trendno kombinacijo s širokim pasom. Tako boste predimenzionirani klasični srajci ali nadvse voluminozni bluzi romantičnega značaja vdahnili obliko in poudarili žensko silhueto. V skladu z najnovejšimi modnimi smernicami zraven spadajo širše bermuda kratke hlače ali dolge hlače širših hlačnic.

V KOMBINACIJI S KRILOM

Ne glede na to, ali govorimo o klasičnem krilu do kolen, mini krilu trapezaste obleke ali daljšem krilu v stilu petdesetih, bela klasična srajca ali bluza iz finega padajočega materiala svilenega leska je prava izbira, če želite poudariti ženstveno eleganco. Srajco obvezno zatlačite v pas in poudarite z elegantnim pasom, ki se sklada z barvo krila. Če boste odprli gumb ali dva ob vratu, dekolte okrasite z minimalistično verižico z obeskom.

V KOMBINACIJI Z DŽINSOM

Džins in bela srajca sta gotovo najlepši in večni par, ki nikoli ne gre iz mode. Ali boste srajco oziroma bluzo v pas zatlačili v celoti, samo delno ali bo ta prosto padala in pas povsem zakrila, je odvisno od tega, za kateri tip bele srajce ali bluze se boste odločili. Načeloma predimenzionirane, modno prevelike srajce tokrat ne tlačimo v pas. Letošnje poletje so v kombinaciji z džinsom še zlasti priljubljene bele džins srajce škatlastega kroja ali močno skrajšane različice bele srajce, v katerih lahko pokažete tudi popek.


Naslovna fotografija: Profimedia

Aktualno