Barviti poletni lepotni trendi

Že od lanske pomladi, ko so zaščitne maske za obraz postale del našega vsakdana, so umetniki ličenja v središče znova postavili oči. Tokrat vam predstavljamo poglavitne barvne trende, ki so pisani na kožo prav vsem, ne glede na to, kako spretni ste v vihtenju čopiča in svinčnika.

Ko zaslišite besedo poletje, gotovo ne pomislite na ubite, temne barve, temveč na vesele pastelne odtenke. Ob rožnati, nežno vijoličasti, marelično oranžni in mentolovo zeleni je svoj ponovni vzpon na lepotni prestol doživela tako imenovana otroško modra barva (baby blue). Retro modro ali katerokoli drugo pastelno senčilo za enostaven dnevni videz na veko do pregiba nanesite kar z blazinico prsta, medtem ko večerna različica zahteva nanos s čopičem, za bolj strukturiran videz pa se lahko potrudite še s kombinacijo več različnih modrih odtenkov. Med najbolj vroče barvne in vpadljive novosti letošnjega poletja pa se je vpisala barvna sestavljanka na vekah po vzoru tie dye vzorcev. S čopičem na veko v obliki krogcev ali pravokotnikov vse do obrvi nanesite mat senčila v različnih pastelnih odtenkih. Za zamegljen prehod med njimi čez veko ob koncu nekajkrat potegnite s čopičem za nanos pudra v prahu.

Barvito razpoloženje pa ni omejeno zgolj na senčila. Navdušenje nad intenzivnimi barvami si delita še svinčnik in tuš za oči. Tudi tu v ospredje vstopa nedodelana tehnika nanosa. Z mornarsko modrim svinčnikom, ki je zelo nosljiv, občrtajte tako zgornjo kot spodnjo veko, nato pa za bolj doživet učinek intenzivno utripajte z vekami ali črto narahlo obrišite in razmažite s prstom. Skrivnost je v nepopolnosti. Za piko na i na trepalnice nanesite maskaro v črni ali modri barvi. Senčenje s senčilom ni potrebno.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Profimedia

Vodoodporen svinčnik za oči ArtDeco.
7,45 €
Senčilo v svinčniku High Performance, ArtDeco.
12,95 €
Senčilo za oči ArtDeco.
5,45 €
Senčilo za oči Matte Eyeshadow – Quarry, MAC.
20,00 €
Senčilo za oči ArtDeco.
5,45 €
Senčilo za oči Satin Eyeshadow – Shale, MAC.
20,00 €
Senčilo za oči Frost Eyeshadow – Suspiciously Sweet, MAC.
20,00 €
Senčilo za oči Velur, Revlon.
8,99 €
Maskara Volume + Lenght, Revlon.
10,99 €

Aktualno