Barviti nohti za barvito poletje

Nohti na rokah in stopalih to poletje uživajo v najbolj pisanih barvnih kombinacijah do zdaj. Rožnata, lila, modra, rumena, oranžna, fuksija in mentol zelena so samo nekatere izmed njih. Prav tako že dolgo velja, da barve nohtov na rokah in nogah ni treba usklajevati. Pomembneje je, da barvne odtenke prilagodite barvam svojih oblačil oziroma sandal.

Poletje pa je tudi čas, ko je lak na nohtih veliko bolj podvržen mehanskim poškodbam, še zlasti na nohtih na stopalih. Prav zato je čas, da spoznate daleč najbolj priljubljeno manikiro Striplac, Alessandro. Gre za dalj obstojne lake (do 3 tedne), ki jih nanesete in učvrstite s pomočjo LED-lučke za domačo uporabo. Manikira je videti kot gel manikura. Prednost Striplac manikire pa so tudi hitro sušenje, zelo enostavna odstranitev brez uporabe težkih topil (acetonov) ter varovanje in učvrstitev naravnih nohtov.

Navodila za manikiro Striplac:

  1. Noht oblikujemo in potisnemo nazaj obnohtno kožico.
  2. Površino nohta razmastimo s čistilno blazinico.
  3. Nanesemo Twin Coat kot podlak -> 60 sek pod lučko.
  4. Prva plast Striplac barvnega laka -> 60 sek pod lučko.
  5. Druga plast Striplac barvnega laka -> 60 sek pod lučko.
  6. Twin Coat kot nadlak -> 60 sek pod lučko.
  7. Zaključno čiščenje lepljivega sloja s čistilno blazinico.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Striplac Alessandro
18,99 €
Striplac Alessandro
18,99 €
Striplac Alessandro
18,99 €
Striplac Alessandro
18,99 €
Striplac Alessandro
18,99 €
Striplac Alessandro
18,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno