Barvita kopalna moda blagovne znamke Esprit

Blagovna znamka Esprit, ki je sinonim za barvito razpoložena oblačila s poudarkom na nosljivih modnih trendih, je v svet živahnih odtenkov in razigranih vzorcev popeljala tudi svojo kolekcijo kopalk in oblačil za na plažo. Izbirale boste lahko med enodelnimi in dvodelnimi kopalkami, ki jih odlikujejo tropski vzorci, cvetlični motivi in elegantna temno modra barva. Še bolj vas bodo navdušili kroji kopalk. Ti so skrbno načrtovani z mislijo na to, da kopalke Esprit lahko nosijo ženske vseh postav. Kopalne hlačke z visokim pasom, brazilke ali klasične bikinke? Kopalni modrček z naramnicami, ki se za boljšo podporo prsim križajo na hrbtu, ali različica z naramnicami, ki se zavežejo za vratom? Enodelne kopalke z všitimi kostmi za podporo prsim ali model, ki optično zoži vašo postavo? Vse to in še več je Esprit. Obiščite Namin oddelek perila in odkrijte funkcionalen, lep in barvit svet kopalk te blagovne znamke.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Kopalke Esprit
65,99 €
Kopalke Esprit
65,99 €
Kopalke nedrček Esprit
49,99 €
Kopalne hlačke Esprit
29,99 €
Kopalke nedrček Esprit
49,99 €
Kopalne hlačke Esprit
29,99 €
Kopalke nedrček Esprit
45,99 €
Kopalne hlačke Esprit
27,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Esprit
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno