Barbie se vrača

Julija se v naša življenja vrača prav posebna blondinka, v kinematografe namreč prihaja Barbie, film režiserke, nominirane za oskarja, Grete Gerwig. Film, v katerem igrata Margot Robbie kot ikonična plastična punčka in Ryan Gosling kot njen zvesti ljubimec Ken, pa že vse od svoje najave buri modno domišljijo zvezdnikov in njihovih stilistov, medtem ko mediji in paparaci vsak njihov rožnati podpis enačijo prav z estetiko Barbie. Anne Hathaway je na filmskem festivalu v Cannesu nosila obleko, ki bi jo težko označili za karkoli drugega kot ‘barbiecore’. Podobe in kostume je za film oblikovala z oskarjem nagrajena kostumografinja Jacqueline Durran, in ko so v javnost pricurljali prvi posnetki iz zakulisja snemanja, se je zdelo, da nihče ni mogel mimo Barbiejinih histerično neonskih kompletov. In ker proti Barbiejini vrnitvi nismo odporni niti v Sloveniji, vam tokrat postrežemo z Namino aktualno inerpretacijo odtenka ‘hot pink’ .

SPLETNI NAKUP

Profimedia

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Kaos
238,00 €
Sandali Festa
209,50 €
Blejzer Luisa Spagnoli
428,00 €
Kombineža Palmers
79,99 €
Profimedia
Pajac Morgan
95,00 €
Kopalke enodelne Etam
54,90 €
Sandali Roberto Festa
289,50 €
Obleka Fracomina
153,90 €
Majhna torba Love Moschino
159,50 €
Sandali Nine West
107,50 €
Hlače Iceplay
176,00 €
Sandali Lodi Love
149,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno