Tu je največji katalog vozičkov iz Baby Centra

V novem katalogu Baby Center odkrijte široko ponudbo otroških vozičkov priznanih blagovnih znamk, ki zagotavljajo najvišjo raven kakovosti in varnosti ter dodatno opremo, s katero si boste olajšali vsakodnevne opravke. Vsaka blagovna znamka prinaša svojo edinstveno kombinacijo inovacij, funkcionalnosti ter udobja, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše starše. V katalogu boste našli lahke in okretne modele za mestno življenje, večnamenske vozičke, ki rastejo z vašim otrokom, ter robustne terenske vozičke za raziskovanje narave. Poleg tega vam ponujamo tudi izbiro barv, vzorcev in stilov, da bo voziček resnično odražal vaš osebni slog.

Prelistajte ga TUKAJ

Obiščite nas v eni izmed Baby Center poslovalnic, kjer so svetovalci pripravljeni z vami deliti svoje znanje in izkušnje, da bi vam pomagali pri odločitvi za najboljši voziček glede na vaše potrebe in želje. Ne glede na to, ali potrebujete nasvet glede ergonomije, praktičnosti ali varnosti, boste vedno našli pomoč, ki jo potrebujete.

Dobrodošli v družini. Dobrodošli v Baby Centru.


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Alja Kožar

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno