MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Baby Center je bogatejši za dve Modri varuški

Konec marca je potekal natečaj “Postani Modra varuška”, ki je nastal v sodelovanju z Baby Centrom in Akademijo za varuške. Za sodelovanje na natečaju so morale kandidatke ali kandidati priložiti kratek predstavitveni video, dva zmagovalki ali zmagovalca pa sta prejela brezplačno vpisnino na aprilsko Akademijo za varuške.

Modra varuška bo strokovno usposobljena varuška, ki bo imela poleg znanja o aktualnih vzgojnih pristopih tudi znanje iz prve pomoči. Iz Baby Centra so sporočili, da so kljub velikemu številu kakovostnih prijav že izbrali dve Modri varuški, ki bosta postali obraz Baby Centra in pomagali pri ustvarjanju aktivnosti za otroke. Prva naloga, ki jo bosta Modri varuški prevzeli, bo vodenje Hura uric v Baby Center trgovini v Ljubljanskem BTC-ju. Hura urice bodo potekale vsako soboto v dopoldanskem in popoldanskem času, starši pa lahko pričakujejo strokovno varstvo otrok z zabavnimi animacijami.


Naslovna fotografija: Baby Center
Lektorirala: Melanija K. Matoh

Za več informacij pokličite oddelek Baby Center, na telefonsko številko (01) 546 64 24 ali 051 487 945 ali nam pišite na pe56@babycenter.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno