Poiščite otroški navdih v središču Ljubljane

 


Ponudba priznanih blagovnih znamk oblačil in obutve za najmlajše bo razveselila še tako zahtevne starše, ki velik poudarek dajete na modni videz in kakovostna oblačila ter obutev otrok.

Ekskluzivno predstavljajo naslednje priznane modne blagovne znamke, ki so na voljo samo v Nami:

 

Original Marines

Barvita, pestra in tudi malo uporniška. Prav taka, kot so obarvana čustva najmlajših skozi njihovo dobo odraščanja. Nova kolekcija pomlad/poletje 2019 priznane italijanske blagovne znamke otroških oblačil preseneča s premišljenimi detajli, prijetnimi teksturami, za dušo pa poskrbi s potiski, črtami in rožicami. Različne kose med seboj povezuje zgodba, kar omogoča nešteto možnosti kombinacij oblačil za oblikovanje edinstvenega osebnega stila.

 

 


Pri njih najdete še druge otroške blagovne znamke:

 


Na oddelku opreme za najmlajše nudijo priznane blagovne znamke vozičkov in avtosedežev, z velikim poudarkom na modnem stilu in varnosti najmlajših.

 

Jeremy Scott, svetovno priznani modni oblikovalec, je v sodelovanju s proizvajalcem otroške opreme Cybex oblikoval ekskluzivno premium linijo otroških vozičkov, avtosedežev in dodatkov, ki jih je podpisal z dizajnersko oblikovanimi zlatimi krilci, ki še posebej izstopajo na kakovostnih črnih tekstilnih podlagah. »Pripeljal sem nebesa na zemljo«, pravi Jeremy Scott in se tako podpisal pod kolekcijo s svojim pop-art pečatom.

 

FASHION LINIJA KOI

Kristalizirano. Mirno. Moč in sreča. Nova Cybex fashion linija KOI združuje simbolizem skrivnostnega sveta podvodnih bitij japonske mitologije s state-of-art tehnologijo, materiali in oblikovanjem. Tako kot podvodni biseri, moderni in modno osveščeni starši lahko stopijo v korak z metropolitansko modo. Premium otroška oprema je ozaljšana s posebnimi tkanimi vzorci in z edinstvenim srebrnim odsevom tkanine. Barviti podvodni svet bo malčke spremljal v prestižne sanje. 

 

FASHION LINIJA REBBELIOUS

Pogum, odločnost, optimizem in zaupanje vase – to so odlike, ki razlikujejo moderno, samozavestno trendsetterko od followerk. Izzivanje status (qou)-ja, razmišljanje out-of-the-box in sprejemanje inovacij so definitivno značilnosti mlade ambiciozne ženske današnjega časa.

Nova modna linija Cybex Rebellious transformira predstavljeni življenjski stil v stilsko dovršeni, sofisticirani in luksuzni dizajn otroške opreme. Žive barve, edinstveni vzorci, top kakovost in sveži chic stil postavljajo novi modni mejnik za drzno, aktivno žensko, ki slavi življenje s svojimi otroci.

 


Na oddelku igrač za najmanjše in tudi malo večje otroke pa nudijo širok izbor igrač za otroško zabavo - z mislijo na kakovostno spodbudo in zdrav razvoj. Skrbno izbrane priznane blagovne znamke igrač zagotavljajo prav to. Od ropotuljice za najmlajše pa vse do sestavljank za največje. Igrače so vedno tudi lepo darilo ob posebnih priložnostih. 

 


Za zdrav razvoj in udobno odraščanje nudimo tudi asortiman osnovnih pripomočkov, ki jih potrebujemo za vsakodnevno nego in udobje naših najmlajših.

 Baby Center Ljubljana Nama

Tomšičeva ulica 2 - 5. nadstropje
1000 Ljubljana
Telefon: (01) 546 64 24

Odpiralni čas:

ponedeljek: 09:00-21:00
torek: 09:00-21:00
sreda: 09:00-21:00
četrtek: 09:00-21:00
petek: 09:00-21:00
sobota: 09:00-21:00
nedelja: zaprto