Avenija lepote z luksuzno kozmetiko v pritličju prenovljene Name

Že ob vhodu v blagovnico Nama vas prevzame udobno in zračno prenovljeno pritličje. Delno odprte izložbe pa poskrbijo za dinamičen, svetovljanski utrip, ki vašo nakupovalno izkušnjo v središču mesta popelje na povsem novo raven.

Osrednji prostor je prehoden, svetel, hkrati pa z atraktivnimi materiali poudarja posamezna področja. Na stičišču prodajnega programa z dodatki in kozmetiko je pravi tlakovani trg, ki kupce povabi k urbani izkušnji. Na oddelku s kozmetiko nas preseneti cvetoča češnja ter povabi v svet ličenja in dišav. Pri oblikovanju pohištva so uporabljeni sodobni materiali, ki omogočajo ustvarjanje sodobnega urbanega ambienta.

Namino prenovljeno pritličje nas povabi v notranjost z odprtima izložbama in nato z obogateno vsebino vodi skozi prostor. Pritličje je razdeljeno na več območij, tako imenovanih svetov, ki so tematsko in ambientalno prilagojeni prodajnemu programu in profilu kupca.

V pritličju na aveniji lepote razvajamo s prestižnimi imeni vrhunske in naravne kozmetike, kot so Tom Ford, Estee Lauder, Clinique, Dior, Chanel. Kotička z ikoničnimi izdelki blagovne znamke M. A. C. in Jo Malone London v letu 2020 gotovo sodita med največji pridobitvi v Nami in tudi v središču Ljubljane.

Vse oboževalke legendarne blagovne znamke M. A. C. tako lahko uživajo v širokem naboru ličil. Tu boste brez težav našli pravi odtenek šminke, barvne podlage, rdečila za lica in drugo. Priljubljenost blagovne znamke je rastla skozi leta. K njenemu uspehu so največ prispevali umetniki ličenja, modeli, fotografi in novinarji po vsem svetu, saj so o blagovni znamki upravičeno vedno govorili v presežnikih. Blagovna znamka je v središču mesta prisotna ekskluzivno v Nami.

Prav tako v Nami najdete dolgo pričakovano prestižno blagovno znamko dišav Jo Malone London, ki je s svojo ponudbo parfumov in dišečih sveč najprej obnorela poznavalce lepote in mode, nato pa še širšo javnost. Nekaj posebnega sta tudi lična embalaža in vedno popolno pakiranje, ki nakup izdelkov Jo Malone naredita še boljedinstven. Ekskluzivno je na voljo samo v Nami.

Aktualno