Trendovska urbana športna oblačila


Kje najti udobno, a hkrati elegantno trenirko, s katero greš lahko na tortico, na sprehod po mestu, na potovanje ali pa na bližnji manjši hrib in bi se v vseh teh priložnostih počutil »ZRIHTAN IN KOMOT«? Nimamo namreč časa, da bi za vse te priložnosti izbirali drug kos udobnega oblačila.

Iz te ideje je za ŽENSKE in MOŠKE nastala popolnoma nova slovenska blagovna znamka trendovskih urbanih športnih oblačil Aurora Roots. Ustvarja s slovenskim znanjem, idejami in z navdihom iz vsakdanjega življenja.

Ime Aurora Roots pomeni severni sij, ki ponazarja svetlobo, začetek, nekaj pozitivnega, svetlega ter korenine, ki ponazarjajo nam ljubo okolje, kjer smo obkroženi s prijatelji, družino. V takšnem okolju se počutimo udobno in ljubljeno, zato se temu primerno oblečemo; v udobna oblačila. Ker želimo, da bi se prav vsi tako počutili, je v logotipu blagovne znamke upodobljeno sonce, vsak kos iz kolekcije pa se imenuje po kraju našega planeta. Ko povežemo vse te kraje med seboj, s tem povežemo vse celine. Izhodiščna točka je majhen slovenski kraj, Dobrova, iz kjer je Aurora Roots začela širiti svoje korenine. Prekrižana OO pa pomenita neskončnost širjenja korenin.   

Verjamemo, da je z Auroro Roots vsak lahko »ZRIHTAN IN KOMOT« in da z njo prav vsak lahko najde svoje prave korenine.

Pojdimo in razširimo jih! 

 
Aurora Roots Hlače Dobrova 45,99 €
45,99 €
Aurora Roots Jopica Rome 55,99 €
55,99 €
 
Aurora Roots Pajkice Ella 29,99 €
29,99 €23,99 €
 
Aurora Roots Jopica Denali 49,99 €
49,99 €39,99 €