Asobu stekeničke, idealne za začetek šole, službe ali rekreacijo

Asobu je uveljavljena kanadska blagovna znamka, katere izdelki ohranjajo svežino in so okolju prijazni. Stekleničke so idealen spremljevalec ali odlično darilo za vse starostne skupine.

Stekleničke ASOBU so na voljo v Coincasi v 4. nadstropju Name ali Coincasa spletni trgovini.

ASOBU STEKLENIČKA Z ZVOČNIKOM:

Med uživanjem na prostem uživajte hkrati tudi v svoji najljubši glasbi. Priljubljena urbana steklenica je kombinirana z visokokakovostnim zvočnikom. Brezžični zvočnik v pokrovčku je hit WIRELESS BEAT flaške, ki je idealna za na plažo, piknik ali relaksiranje ob bazenu, ali pa celo vaš glasbeni spremljevalec pri delu ali študiju. Flaška ima dvojno vakuumsko izolirano bakreno ohišje iz nerjavečega jekla. Na vrhu ohišja stekleničke je nameščen zvočnik, ki  omogoča vklop in izklop, spremembo seznama predvajanja, preskok ali ponovitev zadnje skladbe. Brezžična funkcija se brez težav namesti na vaš mobilni telefon in se hitro napolni v približno 1 uri, tako da lahko poslušate glasbo še nekaj ur po polnjenju. Pokrov vsebuje vodoodporni zvočnik IPX4, zato ni treba skrbeti, če se poškropi z vodo.

ASOBU MINI

To je najboljša flaška za ženske, ki želijo svoj alkohol shraniti na inovativen način. Z različnimi barvami, vključno z  bleščicami, je prava paša za oči. Njena bakrena dvojna izolacija iz nerjavečega jekla ohranja vašo pijačo toplo ali hladno več ur. Pašček okoli pokrovčka pomaga pri oprijemu in je hkrati modni dodatek pri vašem stilu. Prilega se v vsako torbico in celo žep.

ASOBU LONČEK ZA JOGURT, SMUTIJE IN DODATKE

Lonček je zasnovan tako, da je po nekaj urah obrok še vedno svež in polnega okusa, kot da bi ga ravnokar pripravili.

Ima tesnilni pokrovček, tako da lonček lahko varno shranite v aktovki, nahrbtniku ali luksuzni torbici. Trak okoli lončka omogoča protizdrsni oprijem in hkrati izpolnjuje funkcijo praktičnega nosilca z žličko.


Naslovna fotografija: Coincasa

Aktualno