Antony Morato, urbana moda za moške

Antony Morato je italijanska modna znamka za (mlajše) moške, ki jih zanima trendovska moda. Nastala je leta 2007 in se vsako leto bolj uveljavlja v svetu (ulične) mode. Ima vse, kar moški potrebuje za modni videz – (udarne) barve, trendovske kroje, prepoznaven oblikovalski pečat, mladostniški izgled.

Ko sem nedavno postopal po Milanu, udeležil sem se tedna mode, sem že kot mnogokrat prej stopil v trgovino Antony Morato (ulica Buenos Aires) in se spet prepričal, da je njihova urbana moda na visoki ravni. Všeč so mi bile športne kratke hlače v močni zeleni barvi, polo majice, ki spominjajo na tiste iz 70. let minulega stoletja, usnjeni sandali s širšimi paščki, barviti puloverji s kapucami (hoodyji) …

Ko moški izbere najboljše iz nabora znamke Antony Morato, bo izgledal kot iz škatlice. Brez dvoma bo naredil vtis tudi na najbolj zahtevne modne zanesenjake in kritike.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Majica kratek rokav Antony Morato
44,90 €
Jeans hlače Antony Morato
129,90 €
Srajca dolg rokav Antony Morato
65,00 €
Kratke hlače Antony Morato
99,90 €
Majica kratek rokav Antony Morato
55,90 €
Športni pulover Antony Morato
115,00 €
Majhna torba Antony Morato
139,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Antony Morato
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno