Kolekcija dodatkov za dom Benedetti Life x Ana Roš, navdušuje

Benedetti Life je modna znamka brez toksinov, ki enako ceni zdravje svojih potrošnikov in okolja. Benedetti Life zagotavlja, da je njegova dobavna veriga družbeno odgovorna in spoštljiva do okolja in vseh bitij, ki živijo v njej.

Benedetti Life je počasna moda, ki daje glas ogroženim živalskim vrstam s kolekcijami, izdelanimi iz trajnostnega tekstila, kot je ananasovo usnje, rastlinska svila, bambus in ekološki bombaž.

Luksuzna estetika, okoljska ozaveščenost, odgovorno potrošništvo in etičnost so temelji, na katerih je zgrajen Benedetti Life. Uporabljajo izključno nestrupene in ekološke tekstilije, ki se razgradijo v naravi v manj kot petih mesecih, z minimalnim vplivom na zemljo in zrak. Življenjske pogoje delavcev postavljajo v ospredje dejavnosti, zato izdelujejo lokalno in „made in italy“.

So del počasne mode, ne oblikujejo sezonskih oblačil, zato je vsak kos brezčasen.

Veganske kolekcije, ki združujejo brezčasen luksuz z dizajnom, navdihnjene po živalskih vrstah so zdaj na voljo v trgovini Coincasa.

V trgovini Coincasa so za začetek izbrali kolekcijo Ana Roš. V kolekciji boste našli tiskani ekološki cvetlični prtiček, Anin ekološki prt in komplet 4 prtičkov ter ženski vodoodporen eko plašč za vsak dan.

Dodajte piko na i svoji mizi z edinstvenim in trajnostnim kompletom 2 prtičkov Benedetti Life x Ana Roš. S cvetličnim tiskom na vodni osnovi je ta dizajn vzet naravnost z Aninega vrta, da vašim obrokom vnese stil.

Benedetti Life x Ana Roš je narejen za trajnosten dom, ki prispeva k boljši prihodnosti. Izdelan iz 100% ekološkega bombaža in dimenzije 45 x 45 cm.

Pripeljite modno revijo na svojo mizo z edinstvenim in trajnostnim prtom Benedetti Life x Ana Roš in kompletom 4 prtičkov z motivi cvetja in kačjih pastirjev. Navdih za prt je bil naravnost vzet  iz Aninega spomladanskega travnika, zato da vašim obrokom prinese svežino in stil. Sodelovanje med Benedetti Life in Ano Roš je ekskluzivno prepletanje idej dveh kreativnih žensk na področju kulinarike in mode, za trajnostni dom. Dimenzija prta 220 x 140 cm bo pokrila vsako domačo mizo in skupaj s prtički dodala vašemu domu svež pridih.

Planetu prijazen dežni plašč Benedetti Life x Ana Roš je izdelan iz certificiranega ekološkega bombaža z uporabo odgovornega proizvodnega procesa, ki izpolnjuje visoke okoljske standarde. Navdih za dežni plašč je bil naravnost vzet  iz Aninega spomladanskega travnika in je kot nalašč za trajnostni življenjski slog, kjer prispevate k čistejšemu okolju.

Ustvarite svoj dom okolju prijaznem in obiščite trgovino Coincasa, v 4. nadstropju veleblagovnice Nama.

_

Naslovna fotografija: Ana Roš Benedetti Life

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno