MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Ali lahko upočasnimo staranje na naraven način?

Apivita predstavlja novo linijo za nego obraza s patentirano formulo za naravno obnovo kolagena. Inovacijo proti staranju Beevine Elixir priporočajo tudi dermatologi!

Kaj je kolagen?

Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v našem telesu in ima ključno vlogo pri ohranjanju čvrstosti in elastičnosti kože ter pri ohranjanju zdravja sklepov, kosti, kit in vezi. Ta beljakovina predstavlja približno 30 % vsebnosti beljakovin v človeškem telesu, njena prisotnost pa naredi kožo čvrsto, elastično in hidrirano.

Na pragu štiridesetih se naravna proizvodnja kolagena močno zmanjša in znaki staranja postanejo bolj vidni. Pomanjkanje kolagena se na koži obraza odraža s pojavom gub. Dve najpomembnejši vrsti kolagena sta kolagen I, ključni dejavnik za čvrsto in prožno kožo, in kolagen III, pomemben za elastičnost kože. Ravnovesje med kolagenoma I in III je bistveno za ohranjanje mikroelastičnosti kože.

Kako okrepiti kožo obraza in zmanjšati videz gub?

Skoraj vsaka ženska se ob skrbi za lastno lepoto vpraša, kako s pravim izdelkom in vsakodnevno lepotno rutino ustaviti staranje in nastanek gub na obrazu. Ob upoštevanju vseh omenjenih dejavnikov in težav Apivita po 7 letih raziskav predstavlja inovacijo in vstopa v novo dobo v boju proti staranju z novo linijo za nego obraza Beevine Elixir, pravim ponovnim zagonom kolagena. Ta božanski eliksir za kožo je bil ustvarjen z novo patentirano tehnologijo Propolift kompleksa, ki je obogaten z rastlinskim kolagenom.

Novi ekskluzivni patentirani Apivita kompleks Propolift je super koncentriran v polifenolih iz propolisa in vinske trte, dveh naravnih proizvodov z najvišjo koncentracijo polifenolov v naravnem svetu. In kako deluje? Polifenoli propolisa prodrejo v kožo in se vpijejo že v prvih 30 minutah po nanosu. Polifenoli druge stopnje, inkapsulirani v liposome in ciklodekstrine, prodrejo globoko v povrhnjico in se neprekinjeno absorbirajo 8 ur.

Linija zagotavlja vrhunsko rešitev za zapolnjevanje gub in izboljšanje čvrstosti kože ter za dvig obraznih kontur. učinkovitost izdelka je tudi klinično dokazana, saj je po mesecu uporabe izdelka koža obraza za 63 % bolj napeta, vidnost gub pa zmanjšana za 43 %.

Novo linijo izdelkov za nego kože obraza Apivita sestavljajo Beevine Elixir krema z lahko teksturo, Beevine Elixir krema z bogato teksturo, Beevine Elixir nočna krema, Beevine Elixir serum, Beevine Elixir krema za predel okoli oči in ustnic ter Beevine Elixir olje za obraz.

Preizkusite ta eliksir mladosti in se prepričajte o naravni moči kolagena!


Naslovna fotografija: Apivita
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno