Alessandro za najlepši dan

Na vaš poročni dan oči ne bodo uprte samo v vašo poročno obleko, pričesko in ličenje, uprte bodo tudi v vaše roke. Pomislite na podpisovanje poročnega lista, zanimanje povabljencev, da si ogledajo poročni prstan … Da, vaše roke bodo v središču pozornosti. Pri blagovni znamki Alessandro so prav v ta namen ustvarili izjemen nabor odtenkov lakov za nohte, ki sledijo najnovejšim smernicam poročne manikire.

V njihovi ponudbi boste našle vse, kar vam srce poželi – od klasičnih nevtralnih barvnih tonov do setov za francosko manikiro, ikonične rdeče odtenke in nadvse modne pastelne barve. Med najbolj aktualne to poletje spadajo ženstveno rožnata, zamrznjeno pastelno modra, svetlo siva in pastelno marelična ter močno prekrivna bela barva. Ob tem ne pozabite na nego rok.

Negovalna krema za roke Just for you je obogatena z oljem breskovih koščic, mandljevim oljem in delikatnim vonjem po vrtnici. Zagotavlja vam mehko kožo na rokah, močne nohte in negovano obnohtno kožico.

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.


Naslovna fotografija: Alessandro

Lak za nohte Alessandro.
9,95 €
Lak za nohte Alessandro.
9,95 €
Lak za nohte Alessandro.
9,95 €
Lak za nohte Alessandro.
18,99 €

Aktualno