AGE PURIFY, nova Filorgina linija, ki hkrati odpravlja akne in gube!

Vedno več žensk po 40. letu se spopada s hormonskimi aknami. Te se pojavljajo na U coni (predel čeljusti) in so posledica sprememb, ki se pričnejo v perimenopavzi, pa tudi vsakodnevnega nošenja mask. Filorga je za osebe, ki se spopadejo s tovrstnimi težavami, zasnovala anti aging linijo, namenjeno ženskam z mešano do mastno kožo.

Njene glavne sestavine so NCEF kompleks 50 vitaminov in mineralov, kislinski kompleks Dermo-Rescue CX s cinkom in posebnim agensom za matiranje in matriks treh polisaharidov, ki čisti kožo na vseh nivojih.

Linijo Age Purify sestavljajo Čistilni gel, Serum, Fluid in Maska.

Age Purify Čistilni gel je izjemno nežen, a hkrati temeljit. Nežno odstranjuje nečistoče, ima anti aging učinek in hkrati kožo osveži.

Serum preprečuje nastanek nepravilnosti in gubic ter kožo intenzivno revitalizira. Regulira izločanje sebuma in prekomerni sijaj. Je lahke teksture, ki se hitro vpija. Formula je plod dela dermatologov in estetskih kirurgov.

Age Purify fluid globinsko prečiščuje kože in deluje kot nevidni ščit pred škodljivimi učinki onesnaževanja in drugimi zunanjimi dejavniki. Predstavlja edinstven odgovor na potrebe mešane ali mastne kože, ki se kljub zrelim letom še vedno bojuje z nepravilnostmi.

Čistilna maska je bila ustvarjena hkrati za zrelo in mešano/mastno kožo. Njena hidratantna in čistilna kremasto-glinena tekstura daje takojšnji občutek obnavljanja povrhnjice kože. Posebej odlično se obnese na koži, ki se zaradi pretiranega izločanja sebuma sveti.

Vidne rezultate lahko pričakujete že po 7 dneh!

SPLETNI NAKUP
S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov. 


Naslovna fotografija: Filorga

Aktualno