9 najlepših dolgih poletnih oblek z rokavi

Zakaj so nam dolge poletne obleke s pokritimi rameni tako pri srcu? Ker pod njimi lahko nosimo modrček in ker jih je izjemno lahko kombinirati z modnimi dodatki. Zraven sodijo sandale in natikači tako z nizko kot z visoko peto, velikost torbice in količina ter vrsta nakita pa so odvisni od priložnosti, za katero boste dolgo obleko oblekli.

Čeprav mogoče ta hip zveni nemogoče, vas bo dolga obleka, še zlasti če je izdelana iz lanu, viskoze ali bombaža, poleti bolj hladila (predvsem vaša koža ne bo izpostavljena neposrednim sončnim žarkom) kot kratka različica.

In ne nazadnje, ko se v dolgi poletni obleki sprehodite po ulici, bo ta v hodu vedno lepo zaplapolala in vam tako pričarala nepogrešljivo ženstveno eleganco.

Za vas smo v Nami poiskali 9 najlepših.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Obleka Kaos
297,00 €
Obleka Elisa Cavaletti
338,00 €
Obleka Kaos
238,00 €
Obleka Dixie
214,50 €
Obleka Luisa Spagnoli
459,00 €
Obleka Street One
69,99 €
Obleka Kaos
178,00 €
Obleka Comma
149,99 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno