Novi stari časi in čista eleganca

Ekipa revije Grazia je v sodelovanju z Namo, za svojega naročnika posnela modno zgodbo o pravi modni divi. Kaj je ‘must have’ te sezone, kaj bomo nosile decembra in kaj se ponovno vrača, si preberite in oglejte v nadaljevanju.

Modne zapovedi se od ‘oversize’ krojev vračajo v okvire čiste elegance – oprijeto krilo (Silvian Heach, 89,99 €), visoko zapeta srajca (Fracomina, 110 €), kratka jopica (Rinascimento, 72 €), torbica (Kelly Kross, 79 €), gležnjarji (Tosca Blu Studio, 218,50 €) ter nakit (uhani Swarovski, 299 €, in prstan Swarovski, 69 €).

December je mesec zabav in modnih presežkov. Letos vse karte stavimo na zadnje, zato izberite vsaj eno usnjeno oblekico (Twinset, 165 €), ki jo lahko dopolnite s srajco (Imperial, 102,50 €), za začimbe pa bodo poskrbeli škornji (Movimenti, 208 €), in nakit.

Pozdravljena, statement obleka (Lumina, 39,50 €)! V njej bomo odplesali v novo leto, polno pričakovanj, odeti v nekaj zlatih poudarkov (uhani Morelato, 49 €; prstan Guess, 39 € in 49€; zapestna ura Guess, 269 €, vse Slowatch) ter v petkah (gležnjarji Bruno Premi, 178,50 €.)

V stilu color-blockinga se poslavljamo od pisarniških obveznosti in na stežaj odpiramo vrata v praznični čas! Izbiro barvitih kosov zaupamo Namini ponudbi hlač (Silvian Heach, 113,99 €) in Benettonovih puloverjev (United Colors of Benetton, 49,95 €), nakit pa ostaja pri tem stilu minimalističen (zapestnice Calvin Klein, 3 kosi, 229 €, Slowatch).

V hlačah (Twinset, 134 €) in ‘must have’ beli srajci (Rinascimento, 96 €), preko katere lahko oblečemo barveeee (pulover Dixie, 90,50 €), bo avantura vsak sprehod, četudi v petkah (Luz Da Lua, 104,50 €). Zaželimo si še nekaj sladkorčkov za Božička: nakit s srebrnim sijajem (uhani, 49 €; zapestnica, 59 €; prstan 39 €, vse Guess).

Nakit in ure, ki jih nosi model, niso iz blagovnice Nama, ostalo izbrano ponudbo pa najdete v veleblagovnici Nama ali na spletni strani Name.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Fotografija: Tibor Golob

Kreativna zasnova in stiliranje: Špela Štamol

Aktualno