Zablestite v novih kolekcijah vrhnjih oblačil, znamke s.Oliver

Kako si predstavljate svojega popolnega spremljevalca v hladnih dneh? Robustnega kot prešita jakna, udobnega kot teddy plašč ali morda očarljivega kot klasičen plašč? Ta sezona ponuja zvesta oblačila z veliko možnosti kombiniranja. Na voljo je široka paleta barv, ki se gibajo od modnih kovinskih in nevtralnih tonov do barvnih osrednjih kosov. Toda zakaj bi izbirali, če imate lahko vse?

Teddy v novi preobleki

Naš zvesti prijatelj iz otroštva nas zdaj med zimo spremlja v obliki modne jakne.  Ne glede na to, ali so ga navdihnili njegovi sorodniki z Arktike v bež in beli kombinaciji, mornarsko modri in v slogu pravega morskega medveda ali povsem klasični v temno rjavi barvi, ki spominja na grizlija: Teddy ima svoj slog.  V kombinaciji z detajli iz (umetnega) usnja dokazuje, da je zdaj že odrasel.

Plašč S.Oliver.
149,99 €

Tople prešite jakne

Zimske sanje v pravem pomenu besede? Ko se odeti v prešito jakno vozite v službo. Zahvaljujoč tem udobnim zimskim jaknam se lahko tudi pri stopinjah pod ničlo počutimo, kot da smo doma zaviti v odejo.

Plašč S.Oliver.
169,99 €
Bunda S.Oliver.
149,99 €
Plašč S.Oliver Black Label.
249 €
Bunda S.Oliver.
169,99 €

Barvna paleta se giba od minimalistične ledeno sive, nevtralne kaki barve do sijočih rjavih tonov. Različne dolžine jaken od plaščev, srednje dolgih prešitih jaken do klasičnih kratkih jaken, poskrbijo, da lahko prav vsak najde nekaj zase. Tako nam je lahko toplo, tudi kadar se sprehajamo po zasneženih ulicah.

Najljubši klasiki

Tudi pozimi ostajamo zvesti našim klasikom. Sproščen sprehod po mestu v velikem karirastem plašču, obisk restavracije v minimalističnem plašču z dvojnim zapenjanjem ali pogumno kljubovanje dežju v volnenem plašču – ti favoriti nas nikoli ne pustijo na cedilu.

Barvne zimske bunde

Črna je nova črna? Nikakor! Ta sezona je ravno prava za kose, za katerimi se bodo obračale glave. Te barvne zimske bunde kljubujejo mestni sivini in jo popestrijo s svetlo modro, mavrično in zlato bravo. Drznite si izstopati!

Ta zima bo blestela!

Ko se dnevi krajšajo, je čas, da namesto sonca zablestimo mi.  Svetleče prešite jakne in brezrokavniki nam pomagajo, da smo vso zimo v modnem središču pozornosti. Sijoča zelena, diamantno bela ali kovinska opečnato rdeča – te barve popestrijo še tako temne dni.

Brezrokavnik S.Oliver Black Label.
119,99 €
Jakna S.Oliver Black Label.
199,99 €

Izbrano ponudbo blagovne znamke s.Oliver, najdete tudi v 1. nadstropju veleblagovnice Nama ali na spletni strani Name.

Naslovna fotografija: S.Oliver

Aktualno