MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

7 najbolj aktualnih poletnih barv za nohte

Zdaj ko smo se končno znašli v sezoni odprtih sandal, si ne moremo kaj, da ne bi razmišljali tudi o tem, katero barvo nohtov izbrati to poletje. Modni stilisti predlagajo, da svoje najbolj priljubljene odtenke lakov za nohte uskladite z barvo torbice ali obleke. Mi pa vam tokrat predstavljamo sedem najbolj aktualnih barv za nohte, ki vas bodo navduševale naslednjih nekaj mesecev. Od koralno rdeče in nevtralno rožnate pa vse do sončno rumene.

SPLETNI NAKUP

1. Če ste ljubiteljica oranžne ali rdeče šminke v toplejših mesecih, poskusite z manikiro v barvi breskve. Ta odtenek je kot nalašč, če želite poudariti videz zagorele kože, ki vam ga priskrbijo samoporjavitvene kreme za telo.

Lak za nohte Idun
11,00 €
Lak za nohte Mavala
5,90 €

2. Pastelno roza je nevtralna barva, ki se poda k številnim poletnim oblekam in jo lahko nosite kot popolnoma neprosojno barvo ali kot prosojni žele odtenek. Odvisno od vašega stila in razpoloženja.

Lak za nohte Mavala
5,90 €
Lak za nohte ArtDeco
8,95 €

3. Pasteli so poleti vedno v trendu, vendar tokrat prevladujejo lila odtenki, ki spominjajo na polja sivke. To je svetel in sončen odtenek, kot nalašč za tople sončne dni.

Lak za nohte Zoya
18,50 €
Lak za nohte Mavala
5,90 €

SPLETNI NAKUP

4. Koralno rdeča barva v poletnih mesecih nadomesti klasično rdečo barvo, v kateri je več hladnih podtonov in je idealna za hladnejši del leta.

Lak za nohte Idun
11,00 €
Lak za nohte Zoya
16,39 €

5. Rumena barva je pravi hit, ko je govora o udarnih poletnih barvah. Čudovito se poda k belim in zelenim oblačilom ter modnim dodatkom.

Lak za nohte Mavala
5,90 €
Lak za nohte Zoya
16,39 €

6. Bela barva je klasika in velja za najbolj svežo, brezčasno poletno manikiro. Poda se k vsem barvam, tudi h kontrastni črni.

Lak za nohte Mavala
5,90 €

7. Poletna sezona je pravi čas za eksperimentiranje z drznimi barvami, še zlasti ko je govora o intenzivno roza barvi ali magenti, ki s prihajajočim filmom Barbie napovedujeta svojo prevlado med živahnimi odtenki.

Lak za nohte Zoya
14,90 €
Lak za nohte ArtDeco
8,95 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno