MEDSEZONSKI POPUSTI

Samo še danes -20 % popust ob nakupu nad 20 eur na izbrane blagovne znamke sezone PP24.

Čudovita kolekcija ženskih oblačil Elisa Cavaletti

Italijanska modna znamka Elisa Cavaletti ustvarja čudovite kolekcije ženskih oblačil in modnih dodatkov. Dovršeni detajli, izvirni ročno narisani potiski in skrbna izbira blaga dajejo kolekcijam edinstven in prefinjen videz.

Pod modne kreacije se podpisuje izjemno ustvarjalna in nadarjena modna oblikovalka Daniela Dallavalle. Skozi svoje kolekcije pripoveduje edinstveno zgodbo, katere bistvo je strast in ljubezen do mode, narave, ljudi in vseh lepot življenja.

S svojimi kolekcijami želi soustvarjati življenjske trenutke vsakega, ki si nadene njen oblikovalski kos. Pri svojih tekstilnih, umetniških in oblikovalskih kreacijah poudarja vrednost estetike in italijanske kakovosti.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.

Obleka Elisa Cavaletti
209,00 €
Dolge hlače Elisa Cavaletti
259,00 €
Pleten pulover Elisa Cavaletti
235,00 €
Pletena jopica Elisa Cavaletti
248,00 €
Obleka Elisa Cavaletti
269,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Elisa Cavaletti
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno