Skrivnost DermEden kozmetike za brezhibno kožo

Že od samih začetkov leta 2008 si je DermEden zadal znanstveni cilj, da mora biti vsak njihov izdelek razvit v skladu z varnimi vrednotami medicine in znanosti. Za znamko DermEden je značilno edinstveno strokovno znanje o fotostaranju. V izdelke so vključili močne aktivne sestavine, da poenostavijo našo vsakodnevno lepotno rutino in hkrati ohranijo lepoto vaše kože.

Dermatološka učinkovitost formul, razvitih v DermEden laboratorijih, je jamstvo za najsodobnejše protokole. Posebnost izdelkov je koncentracija močnih učinkovin, ki so priznane po vsem svetu, njihova učinkovitost in dokazani rezultati pa so za nas bistveni.

Filozofija znamke DermEden je dati vsakemu izdelku dodano vrednost glede na njegovo primarno funkcijo. Na primer krema za nego rok Specific Protocole je edina, ki vsebuje aktivni sestavini niacinamid in dioično kislino v kombinaciji z antiseptikom, saj so roke glavni vektor za prenos mikrobov in onesnaženja.

Ker pa je kozmetika učinkovita le, če je nanesena, je bila posebna pozornost namenjena združevanju absolutne relevantnosti formule s čutnostjo. Formulacije kozmetike DermEden so razvite v Parizu pod nadzorom dr. Bachota, izdelki pa so v celoti izdelani v Franciji.

SPLETNI NAKUP

NOČNI PROTOKOL

INTENZIVEN NOČNI SERUM
Intenziven nočni serum vsebuje edinstveno kombinacijo visokih koncentratov diojske kisline, resorcinola, niacinamida in vitamina C z delovanjem proti temnim madežem ter hialuronske kisline in retinola z delovanjem proti gubam.

Njegova formula, ki je okrepljena s peptidi proti staranju za takojšen učinek “polne kože”, deluje globinsko in popravlja poškodbe, ki so jih povzročili dnevni UV-žarki.

Njegovo lahko in pudrasto teksturo, ki združuje užitek in učinkovitost, pa lahko vsak večer nanesemo na obraz, vrat in dekolte.
Lahko se uporablja samostojno ali pred nočno kremo, ki optimizira njegovo delovanje.

INTENZIVNA NOČNA KREMA PROTI STARANJU
Tekstura lahke a hranljive nočne kreme vsebuje edinstveno kombinacijo treh vrst hidroksi kislin: glikolne kisline, salicilne kisline in diojske kisline.
Formula je okrepljena z retinolom, hialuronsko kislino in niacinamidom.

Ta kombinacija aktivnih sestavin vlaži kožo in zmanjšuje temne madeže.
Ob uporabi hiperpigmentacije zbledijo in gube se zmanjšajo, koža pa postane napeta, mehka in uravnotežena.

Krema je obogatena z retinolom, niacinamidom in hialuronsko kislino za vlaženje, ki globoko zapolni in regenerira vašo kožo, obenem pa zmanjšuje temne madeže.

INTENZIVNA KREMA PROTI STARANJU ZA PODROČJE OKOLI OČI
Učinki staranja kože se prej pokažejo na predelu očesne konture, kjer je koža tanjša in manj pripravljena za boj proti staranju.

Krema je formulirana z edinstveno kombinacijo glikolne, hialuronske in diojske kisline. Krema je obogatena tudi z retinolom, niacinamidom in stabiliziranim vitaminom C.

Kožo na področju okoli oči intenzivno vlaži in regenerira ter zmanjša podočnjake in zabuhlost.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Intenzivna nočna krema za za nego predela okoli oči DermEden
36,90 €
Anti age dnevna krema DermEden
38,10 €
Intenzivni nočni anti age serum DermEden
55,95 €
Gel za čiščenje obraza DermEden
15,10 €
Intenzivna nočna anti age krema DermEden
49,20 €


Naslovna fotografija: DermEden
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno