Narciso Rodriguez: Nova nežna čutna dišava Musc Nude

Narciso Rodriguez predstavlja For Her Musc Nude, novo nežno in čutno dišavo, ki dodaja nov pridih nežnosti v ikonično For Her kolekcijo. Ustvarjena, da dopolnjuje in slavi lastno kožo uporabnika, ta čudovita dišava objame telo kot druga koža. V sijajni novi interpretaciji brezčasne chypre strukture, For Her Musc Nude prepoji ikonično mošusno osrčje z nežnimi cvetnimi lističi in toplimi fasetami, da ustvari zasvojljiv vonj, ki slavi čutnost lastne kože.

Naravna lepota
Čudoviti akordi For Her Musc Nude so skrbno izdelani, da se neopazno stopijo s kožo in postanejo eno z uporabnikom. “Dišava ima čudovito lastnost tako imenovane druge kože, zaradi česar se zdi kot podaljšek naravnega vonja uporabnika,” pravi Sonia Constant, priznana parfumerka, ki je ustvarila dišavo For Her Musc Nude. “Mošusno osrčje v kombinaciji z drugimi notami dišave posnema vonj kože in ustvarja intimno in pomirjujočo kakovost.”

Francoska manekenka Lola Nicon, muza For Her, odlično uteleša nežno čutnost For Her Musc Nude. Portret za kampanjo, ki ga je v naravni svetlobi posnel legendarni duo Inez & Vinoodh, prikazuje njeno naravno lepoto in vzbuja nežnost For Her Musc Nude.

Nežen vonj
Vzbujajoč mehko čutnost tople gole kože, sončni vidiki For Her Musc Nude na novo opišejo še neraziskano ozemlje. Strukturirana okoli klasičnega chypre okvirja se dišava odpre s subtilno noto rožnatega popra in šopkom nežnih abstraktnih cvetlic. Osvetli jih akord belega jasminovega cveta, ki vonju vlije sijočo, s soncem obsijano kakovost. V središču dišave cveti nežna damaščanska vrtnica, ročno obrana zgodaj zjutraj, da ujame dragoceno esenco v svoju najmočnejši obliki. Nežna nota vrtnice prepoji ikonično mošusno osrčje, nezgrešljiv podpis For Her kolekcije, ki daje For Her Musc Nude čutnost druge kože. To zapeljivo srce se razvije v bogato osnovo mehkih lesnih not indonezijskega pačulija in absoluta zrn tonke – očarljiva mešanica, ki kožo ovije v toplo in zasvajajočo sled.

Umetnost plastenja mošusa
Musc Nude je izjemno čuten in intimen, ko ga nosite samostojno, z alkimijo plastenja pa razkriva edinstvene dišavne možnosti. Skrbno umerjene note vsake kompozicije se brezhibno združijo in ustvarijo povsem osebno dišavo z lastnim podpisom Pure Musc. Pure Musc poudari mehke vidike druge kože, poleg tega pa tako še bolj izrazito nastopijo njegovi cvetlični elementi z izvrstnimi notami cvetov pomarančevca, jasmina in ylang-ylanga.

Nežno nude obarvana steklenička
Ikonična For Her steklenička je poustvarjena v nežnih nude tonih, prosojno steklo je matirano z nežno rožnato barvo, ki nežno razkriva prefinjen vonj. Steklenička je ostre, izklesane in čiste oblike ter ima grafično silhueto, ki je postala zaščitni znak kolekcije Narciso Rodriguez For Her. Nova nude paleta, zaključena s pravokotnim pokrovčkom v nežni mat roza barvi, odraža nežnost in čisto lepoto For Her Musc Nude.


Naslovna fotografija: Narciso Rodriguez Musc Nude
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno