5 spregledanih izdelkov Keune, ki jih frizerji vključujejo v vsakodnevno rutino

Izdelki, ki jih uporabljajo frizerji, so izbrani po večkratni uporabi določenega izdelka. Samo pomislite, frizer ima od 5 do7 strank na dan, kar na leto znaša okoli 1800 strank. Nekateri celo več. To pomeni, da povprečen frizer vidi, pregleda, sfrizira okoli 2000 različnih tipov las v enem letu. Vsekakor impresivna številka. Pomislite, kakšen nabor izkušenj in še bolj pomembno, koliko znanja pridobi frizer v nekaj letih delovanja. In ravno vsakodnevna uporaba izdelkov doprinese k frizerjevi odločitvi, kateri izdelek je vreden nakupa in kateri malo manj.

To so izdelki, ki so neupravičeno spregledani, pa vendarle po izboru frizerjev vredni nakupa.

  1. KERATIN SILKENING POLISH

Valoviti lase so trend. Vsako toplotno oblikovanje las pa pomeni tudi, da se delno preoblikuje ali celo poškoduje ovoj lasu. To lahko preprečimo s pravilno uporabo izdelkov, ki las zaščitijo. Keratin Silkening Polish je izjemno hranilna krema namenjena lasem, ki so poškodovani od različnih kemijskih procesov, kot so barvanje, svetlenje, ravnanje, kodranje, itd. Keratin Smooth Silkening Polish je zadnji korak v vaši rutini za glajenje in mehčanje las. Takojšen in viden rezultat.

  1. CARE DERMA SENSITIVE

Lepi lasje se začnejo z zdravim lasiščem. K temu pripomore ustrezna nega las in lasišča, ki se morata medsebojno dopolnjevati. Medtem ko je urejena frizura in zdrav las del vsakdanje nege, bi moral biti cilj vsake rutine tudi zdravo lasišče. Če želite spraviti svoje lasišče v dobro formo, je pravi odgovor Care Derma Sensitive, katerega kvaliteto so potrdili tudi dermatologi.

Suho in razdraženo lasišče se največkrat odraža s suhimi in belimi drobnimi kosmiči (pogovorno prhljaj) na oblačilih, po ramenih, na zatilju. Resnično nadležno. S prihodom hladnejših mesecev je lasišče, med drugim tudi zaradi ogrevanja prostorov, še hitreje podvrženo suhosti. To se odraža v srbenju, posledično pa tudi razdraženosti lasišča. Ukrepajte zdaj. Šampon Derma Sensitive je brez sulfatov in hitro bo pomiril občutljivo lasišče. Brez alkohola in barvnih dodatkov je primerno tudi za najobčutljivejše.

  1. CARE DERMA SENSITIVE LOTION

Lotion je nežna krema, ki vam bo zmanjšala morebitno rdečico, srbenje, vnetje in razdraženo lasišče. Namig za uporabo: po šamponiranju z nežnim šamponom izdelek vmasirajte v lasišče. Ne izpirajte. Priporočamo, da postopek ponavljajte dva do trikrat na teden ali v primeru akutnih težav z lasiščem vsak dan, dokler nelagodje ne popusti. Rezultat zmanjšanja draženje in srbečice bo imelo za posledico dobro nahranjeno in zdravo lasišče. Poskusite.

  1. VITAL NUTRITION POROSITY FILLER

Poroznost vaših las je opredeljena s tem, kako dobro vaši lasje absorbirajo in zadržujejo vlago. Za lažji nakup pravilnih izdelkov za vaš las je bistveno, da ugotovite, kako porozni so vaši lasje v resnici. Veliko je določeno z genetiko, a vsekakor ni zanemarljivo, kako in kaj naredimo svojim lasem – barvanje, kemično ravnanje, svetlenje … vsi ti postopki načnejo las in lahko poškodujejo povrhnjico. Vsaka poškodba vpliva na reakcijo vaše povrhnjice.

Vital Nutrition Porosity Filler je koncentrirana krema, obogatena z infuzijo zdravilnih ceramidov in pšeničnimi beljakovinami, ki aktivno vplivajo na krepitev lasnih vlaken, obnavljanje in oživitev poškodovanih las. Krepi in obnavlja od znotraj navzven. Krema, ki bi jo morala imeti vsaka blondinka.

  1. DESIGN HAIRSPRAY

Definicija dobrega laka je po mnenju frizerjev v bistvu zelo preprosta: da drži frizuro, istočasno pa je ne »zabetonira«. A preproste stvari mnogokrat niso enostavne.

Najti dober lak pomeni za marsikaterega frizerja večmesečno iskanje. Veliko lakov za seboj pušča majhne bele pikice, ki delujejo kot prhljaj, pa to v bistvu niso. Gre za sestavino, ki zlepi las na način, da vzdrži obliko. Iz povprečja vsekakor izstopa sprej za lase DESIGN, ki je že več let uspešnica v podjetju Keune. Frizura obdrži obliko, las se ne zlepi, ne pušča sledi na oblekah ter, kar je tudi izjemno pomembno, pranje las po uporabi spreja za lase DESIGN je enostavno.

Pri podjetju Keune se nenehno ukvarjajo z raziskavami in razvojem v lastnem laboratoriju na Nizozemskem, da bi oblikovali nove, učinkovitejše in varnejše izdelke. Zgoraj našteti izdelki so le nekateri izmed njih. Za več informacij nas obiščite na oddelku kozmetike v veleblagovnici Nama.


Naslovna fotografija: Keune
Lektorirala: Melanija K. Matoh

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno