5 lepotnih trendov, ki bodo zaznamovali pomlad in poletje 2024

Od drznih barv in klasično rdečih ustnic do naravnega videza. To so lepotni trendi za pomlad in poletje 2024.

GOLI VIDEZ

Naravni videz vedno vzdrži preizkus časa in ostaja stalnica tako na modnih brveh kot tudi v resničnem življenju. Bistvo omenjenega videza seveda ni, da se znebite čisto vseh ličil, kot je pred kratkim storila Pamela Anderson, temveč da samozavestno oblikujete svojo najboljšo različico. V mislih imamo brezhiben ten, ki vzbuja občutek zdrave kože (namesto pudrov raje izberite CC-kreme in dobre korektorje), urejene obrvi, navlažene ustnice (obarvani balzami za ustnice in negovalna obarvana olja so zadnji modni hit) ter nežno in naravno poudarjena lica (uporabite lahko isti obarvani balzam za ustnice).

SPLETNI NAKUP

Bb in cc kreme Madara
32,86 €
Rdečilo za lica ArtDeco
16,95 €
Korektor Idun
30,00 €
Cc krema Erborian
24,50 €

RDEČE USTNICE

Tudi klasični rdeči odtenki šmink bodo doživeli povsem novo življenje v poletni različici ličenja. Bogato pigmentirane ustnice v različnih odtenkih rdeče barve ob sebi ne zahtevajo nobenega drugega barvnega ličila, dovoljena je zgolj črna ali rjava maskara. Minimalizem rdečih ustnic boste poudarili še z gladko spetimi lasmi. Za dnevni videz izberite prefinjen mat odtenek, ki bo izstopal, medtem ko bo sijajni glamurozni odtenek tokrat poskrbel za nepozaben večerni dogodek. Za pravi občutek si oglejte modele znamk Schiaparelli, Alexander McQueen, Erdem, Saint Laurent in Dion Lee.

Profimedia
Rdečilo za ustnice Amplified Creme Lipstick Dubonnet MAC
27,59 €
Rdečilo za ustnice Red blaze Evagarden
19,61 €
Rdečilo za ustnice Pink Brand Max Factor
12,59 €

SPLETNI NAKUP

RETRO TREPALNICE

Tokrat stremimo k močno črno poudarjenim zgornjim in spodnjim trepalnicam v slogu koketnih 60. let, ki so jih poleg golih ustnic in rožnato poudarjenih lic predstavili na modni reviji Versace. Za retro piko na i poskrbijo še ljubki lasni modni dodatki, kot so obroči in lasnice za lase.

Profimedia
Maskara Madara
27,65 €
Maskara Max Factor
14,99 €
Maskara Clinique
33,96 €

MODRA BARVA

Čeprav se morda zdi, da je globoko modra barva primerna le za modno stezo, jo lahko s primernimi ličili zlahka vključite v nosljivo rutino ličenja. Pomislite na moder tuš in modro maskaro, ki z lahkoto nadomestita različico v črni barvi. Če še vedno oklevate, se namesto za električno modro odločite za sinje modro, ki bo poskrbela za bolj umirjeno razpoloženjsko vzdušje v modri.

Profimedia
Maskara ArtDeco
15,95 €
Črtalo za oči ArtDeco
9,95 €
Senčilo za oči Evagarden
16,80 €

ČRTALO ZA OČI

Retro zgodba se tokrat ne zaključi samo s poudarjenimi trepalnicami v slogu 60. let, v preteklost bomo kukali tudi, ko bomo na veke nanašali črtalo za oči. Mačje poudarjene oči sodijo v brezčasno klasiko, ki so jo letos ob odsotnosti maskare na spodnjih trepalnicah in ne pretirano poudarjenih obrveh znova obudili pri Dolce & Gabbani in pri Moschinu. To je videz popolnega glamurja.

Profimedia
Črtalo za oči ArtDeco
15,95 €
Črtalo za oči Paese
15,00 €
Črtalo za oči Idun
20,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Profimedia
Lektorirala: Mojca Zemljak

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno