Clarinsov prvi obarvani serum Tinted Oleo-Serum

Clarins ustvarja ličila, ki negujejo kožo. Formule z uravnoteženo količino pigmentov, žive in naravne barve, takojšnji rezultati ličenja in senzorične teksture …

Kozmetika Clarins je make-up, ki ga enostavno morate imeti, saj naredi ženske lepše in se prilagodi vsaki želji. Je make-up, ki ga je vedno enostavno nanašati in nositi.

Predstavljamo vam novost v Clarinsovi ponudbi podlag, ki jo lahko vključite v svojo rutino lepote: Clarins Tinted Oleo-Serum

SPLETNI NAKUP

Clarinsovo inovacijo za nego kože je navdihnilo edinstveno strokovno znanje o rastlinskih oljih. Serum, ki je formuliran z 98 % naravnih sestavin in 80 % formule za nego kože je popolna kombinacija zagotavljanja brezhibne polti in učinkovite nege kože.

Clarinsov prvi obarvani serum za nego kože združuje edinstvene mineralne pigmente z močjo negovalnih suhih rastlinskih olj: lešnikovega olja in organskega jojobinega olja. Dodatek skvalana rastlinskega izvora poskrbi za udobje in čutnost, dodatek ceramidov pa krepi barierno funkcijo kože in jo ščiti pred izsušitvijo. Njegova tekoča tekstura se enostavno nanese in stopi v kožo: vaša polt ostane sijoča, zdravega videza, brez mastnega sijaja. Še bolj neverjetno pa je, da boste ugotovili, da se kakovost vaše naravne kože sčasoma izboljša, saj postane bolj prožna in sijoča. Tinted Oleo Serum je primeren za vse tipe kože, tudi najbolj suho, in se prilagaja vsem tenom kože, od najsvetlejšega do najtemnejšega.

Obiščite oddelek kozmetike v pritličju Name ali izdelke poiščite v spletni trgovini.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Krema za nego predela okoli oči Clarins Double Serum
72,19 €
Krema za nego predela okoli oči Clarins
75,79 €
Krema za nego obraza Clarins
88,19 €
Krema za vrat in dekolte Clarins
75,89 €
Krema za nego obraza Clarins
68,59 €


Naslovna fotografija: Clarins
Lektorirala: Sara Janša

V kolikor izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno