Tony Moly Lab AC Control za izjemno občutljivo, problematično in k aknam nagnjeno kožo

Lab AC Control je linija patentiranih sestavin, posebej zasnovanih za izjemno občutljivo in/ali problematično kožo ter k aknam nagnjeno kožo. Bogate sestavine, kot so Phyoto Oligo, ki pomagajo pri globinski hidraciji, preprečujejo suhost in se borijo proti vnetnim procesom, aloe vera, ki pomirja, ali žajbelj, ki vizualno zmanjša rdečico, bodo problematični koži pomagali vzpostaviti ravnovesje in jo globinsko negovali. Linijo sestavljajo trije izdelki – lahek, hitro vpojni tonik za svežo in matirano kožo, emulzija, ki vlaži, a tudi zmanjšuje vidnost por, ter čistilna pena na vodni osnovi z izjemnim protivnetnim in antioksidativnim delovanjem.

SPLETNI NAKUP

  • TONYMOLY TONY LAB AC Control Toner (180ml)

Tonik s patentiranimi sestavinami ohranja svežino in mat kožo.
Lahek tonik, ki se hitro vpije, ohranja kožo svežo in matirano ter preprečuje nabiranje nečistoč v porah. Patentirana sestavina izvlečka korenine japonskega vretenca učinkovito pomirja in napne kožo. Izvleček Cantella Asiatica pomirja problematično kožo, nagnjeno k aknam. Phyoto Oligo pomaga pri globinski hidraciji ter boju proti suhosti in vnetnim procesom.

  • TONYMOLY TONY LAB AC Control Emulsion (160ml)

Patentirana formula emulzije zoži kožo, pore in zagotavlja učinkovito hidracijo.
Hitro vpojna emulzija brez občutka lepljivosti kožo navlaži, hkrati pa jo napne in zmanjša vidnost por. Izvleček korenine japonskega vretenca je patentirana sestavina, ki učinkovito pomirja in napne kožo, izvleček Cantella Asiatica je rešitelj problematične kože, medtem ko Phyoto Oligo pa pomaga pri globinski hidraciji, preprečevanju izsušenosti ter boju protivnetnim procesom. Primerno za občutljivo kožo, nagnjeno k aknam.

  • TONYMOLY TONY LAB AC Control Bubble Foam (150ml)

Čistilna pena za obraz z izvlečkom aloe vere, lubja zlatega bora in žajblja.
Čistilna pena na vodni osnovi učinkovito odstranjuje umazanijo, ličila in maščobo brez agresivnega delovanja. Aloe vera pomirja kožo, žajbelj zmanjšuje rdečico, čisti in pomirja, lubje zlatega bora pa ima izjemen antioksidativni in protivnetni učinek. Odlično za mastno in občutljivo kožo.

Fresh To Go sheet maske za lice
FRESH TO GO sheet maska vsebuje naravne izvlečke sadja in zelenjave.

Aloe sheet maska pomirja in vlaži kožo.
Cucumber maska gladi teksturo kože, pomirja in jo naredi svežega videza.
Grape maska zmanjša videz por, osveži in čisti kožo.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Gel za obraz Lab ac Tony Moly
18,99 €
Krema za nego obraza Lab ac Tony Moly
27,99 €
Čistilni tonik Lab ac Tony Moly
27,99 €
Maska za obraz Fresh to go aloe Tony Moly
5,49 €


Naslovna fotografija: Tony Moly
Lektorirala: Nika Papež

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno