Znamki Sloggi, višamo popust na -40%

Znamka Sloggi, ki postavlja svet perila na povsem novo raven. Sloggi se ponaša z lahkim, udobnim in elegantnim perilom, ki ga lahko nosite ne samo pod običajnimi oblačili, ampak tudi samostojno. Njihova minimalistična, brezšivna oblačila so izdelana iz okolju prijaznih materialov z dodatkom aloe vere, kar zagotavlja izjemno mehkobo in udobje.

Sloggi se prav tako osredotoča na potrebe sodobne ženske, ki si želi biti to, kar je, vedno in povsod. Njihovi izdelki iz kolekcije Soft Adapt so ustvarjeni tako, da se popolnoma prilegajo telesu in njegovim naravnim spremembam. Obenem pa nudijo odlično oporo in dvig prsi brez neprijetnih žic. S kombinacijo moderne oblike, udobja in ekoloških materialov, kolekcija Soft Adapt omogoča ženskam, da dosežejo svoje cilje na najlažji in najudobnejši način.

Do 31. avgusta izkoristite 40 % popust na perilo znamke Sloggi, sezone pomlad-poletje 2023.

SPLETNI NAKUP

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer ga lahko tudi kupite, če je na zalogi. V članku so prikazane polne cene, brez popustov.

Nedrček Sloggi
32,00 €
Kopalne hlačke Sloggi
31,00 €
Nedrček Sloggi
49,00 €
Spodnje hlače Sloggi
16,00 €
Spodnje hlače Sloggi
25,00 €

SPLETNI NAKUP


Naslovna fotografija: Sloggi
Lektorirala: Nika Papež

*Akcija velja od 17. julija do 31. avgusta 2023. Akcija velja v veleblagovnici in v spletni trgovini nama.si.

**Popust se obračuna pri blagajni oz. v košarici. Akcije se med seboj izključujejo, popusti se ne seštevajo.

Če izdelkov ni na voljo v spletni trgovini, nas obiščite v veleblagovnici Nama ali nam pišite na spletna.prodaja@nama.si in potrudili se bomo ustreči vašim željam.

Aktualno